Tak calkiem serio mowiac to chyba bedzie ciezko o taka klawiature a szkoda
Tapnięte z mojego Galaxy Note II za pomocą s pena![]()
Hej,
na poprzednim telefonie używałem klawiatury SwiftKey i chciałem ją też używać na Note 2, ale z tego co widzę to nie ma ona opcji rozpoznawania pisma ręcznego. Dlatego mam kilka pytań
1) Czy jest możliwość ustawienia klawiatury SwiftKey w np. w smsach, a w niektórych aplikacjach klawiatury Samsunga?
2) Czy jest jakaś klawiatura która może zastąpić Samsungową pod względem rozpoznawania pisma?
3) Czy w klawiaturze Samsunga można zmienić położenie przycisków (do szału mnie doprowadza brak łatwo dostępnego przecinka...)
Z góry dzięki za odpowiedzi![]()
Tak calkiem serio mowiac to chyba bedzie ciezko o taka klawiature a szkoda
Tapnięte z mojego Galaxy Note II za pomocą s pena![]()
.::Paranoid Android 3.15 + Franco kernel i Nexus bajka::.
Dobra klawi jest Swype. Obecnie w wersji beta, ale spoko pracuje. Rozpoznawanie pisma ręcznego i dyktowanie jest doskonale obsługiwane. Dyktowanie przy połączeniu z siecią.
Swype'nięte rysikiem z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Czy klawiatura Thumb Keyboard współpracuje z pismem ręcznym na Note II?
Kiedyś ją kupiłem na tablet a że Note II jeszcze nie mam to nie mogę sprawdzić![]()
Nie bedzie wspolpracowac na 99%
Co do przecinka to zobacz zdj.
1. Przytrzymaj palec
2. Nacisnij przecinek i tym sposobem bedziesz mial przecinek pod reka.
Spoiler:
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Notatka od moderatora:Sekator: Wklejając obrazki używaj znaczników SPOILER!
Ostatnio edytowane przez Sekator ; 07-01-13 o 07:21
arghim postawił(li) piwo(a) za posta.
Jak wiemy, oba Note'y mają czujnik włożenia S-Pena, więc wiedzą, kiedy go wyciągają, można też powiązać z tym konkretną akcję. I tu wchodzi aplikacja, która pozwala na powiązanie z wyciągnięciem S-Pena zmianę klawiatury. Czyli: korzystamy ze swiftkey, wyciągamy rysik i mamy samsungową, chowamy rysik i spowrotem swiftkey
XDA-Dev
Istnieje w ogóle taka aplikacja? Jeśli tak to która jest za to odpowiedzialna?
EDIT: Nie cytujemy postu bezpośrednio pod nim, regulamin 4.3
Ostatnio edytowane przez R2! ; 06-01-13 o 17:03
rozwiazaniem jest aplikacja SPenBoard Switcher, po wyciągnięciu rysika odpala sie klawiatura samsunga z panelem wprowadzania ręcznego, chowasz rysik i masz inna klawiaturę którą sobie ustalisz w programie
mam to u siebie zainstalowane i potwierdzam działanie