Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: niestety proces com.google.process.gapps zostal zatrzymany

  1. #1

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    16
    Telefon
    xperia j
    Tablet
    sony tablet s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie niestety proces com.google.process.gapps zostal zatrzymany

    Wiec tak jak wtytule wyswietla mi sie to co jakis czas na ekranie np zaraz po uruchomieniu. Oraz mam jeszcze jeden problem nie moge nic pobrac z internetu przy probie zapisu zdjecia wywala mnie z przegladarki systemowej jak i chroma z informacja ze aplikacja zostqla zatrzymana. Co mam zrobic? Uaktualnilem juz do jb

  2. #2
    Awatar Kolos28

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    2,527
    Telefon
    Samsung Galaxy S 5
    ROM
    Stock 4.4.2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    187
    Piwa (Otrzymane)
    206

    Domyślnie

    Jaką masz wersję JB?
    Tą zROOTowaną?

  3. #3

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    16
    Telefon
    xperia j
    Tablet
    sony tablet s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Nie mam brand z t mobile uaktualnialem przez pc compain. Poradzilem juz sobie z wywalaniem z przegladarek i nie mam jak narazie info o gappsach. Niestety pobieranie sie zaczyna ale nie konczy mryga tylko na zmiane blad, wtoku i tak caly czas...

  4. #4
    Awatar Kolos28

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    2,527
    Telefon
    Samsung Galaxy S 5
    ROM
    Stock 4.4.2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    187
    Piwa (Otrzymane)
    206

    Domyślnie

    zrób ustawienia fabryczne, możliwe że jakąś aplikację wyłączyłeś odpowiedzialną za to

  5. #5

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    16
    Telefon
    xperia j
    Tablet
    sony tablet s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No niestety caly czas to samo sie dzieje...

  6. #6
    Awatar Danielf85

    Dołączył
    11 2012
    Skąd
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    371
    Telefon
    LG G2
    ROM
    KitKat 4.4.2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    21
    Piwa (Otrzymane)
    27

    Domyślnie

    Też to info mi wyskakuje jedynie po włączeniu telefonu.
    LG G2 D802 - Stock Kitkat 4.4.2 V20D - TWRP 8.2.0.1
    - Kernel Dorimanx 8.5 OC 2.8 GHz - Xposed + g2tweaksbox - ViPER FX - SwiftKey - Aparat 5.1.2.

  7. #7
    Awatar Kolos28

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    2,527
    Telefon
    Samsung Galaxy S 5
    ROM
    Stock 4.4.2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    187
    Piwa (Otrzymane)
    206

    Domyślnie

    nawet po ustawieniach fabrycznych?
    Jak robisz z poziomu telefonu czy za pomocą PC Companion?

    Ja na niebrandowanym JB nie mam tego problemu,
    może wgrajcie soft jeszcze raz za pomocą flashtool z użyciem opcji wipe data i wipe cache

  8. #8

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    16
    Telefon
    xperia j
    Tablet
    sony tablet s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Z poziomu telefonu

    ---------- Post dołączono o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

    Jak bede wgrywal to moge od razu niebrandowany soft wgrac?

  9. #9
    Awatar Kolos28

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    2,527
    Telefon
    Samsung Galaxy S 5
    ROM
    Stock 4.4.2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    187
    Piwa (Otrzymane)
    206

    Domyślnie

    Możesz spróbować za Pomocą PC Companion ale to jest to samo co ustawienia fabryczne z poziomu telefonu (pod warunkiem ze wybieramy ustawienia fabryczne a nie resetowanie ustawień )

    Pewnie
    tu masz niebrandowany na centralną europę http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2180706

  10. #10

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    16
    Telefon
    xperia j
    Tablet
    sony tablet s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    a jak mam go wgrac mam flasztoola i mam ten soft wiem ze mam wrzucic ten soft do jakiegos folderu. a jak mam przygotowac do tego telefon.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone