Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Telefon wyświetla błąd" zbyt wiele prób narysowania wzoru"

  1. #1

    Dołączył
    03 2013
    Posty
    2
    Telefon
    alcatel ot-991D
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Telefon wyświetla błąd" zbyt wiele prób narysowania wzoru"

    Mam problem, ponieważ moja koleżanka bawiła się moim telefonem i teraz wyskakuje taki komunikat " zbyt wiele prób narysowania wzoru " i gdy chce się zalogować na konto google i wpisuje poprawne dane to niestety nie wchodzi. Co mam teraz zrobić ? Proszę o pomoc. Model telefonu to alcatel ot-908
    Ostatnio edytowane przez aneczka258 ; 23-03-13 o 09:57

  2. #2

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    4,253
    Telefon
    SGS, SGS 2, SGS3
    Tablet
    Galaxy Tab 10.1, Nexus 7
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    543
    Piwa (Otrzymane)
    1704

    Domyślnie


  3. #3
    Awatar as007

    Dołączył
    03 2012
    Posty
    1,470
    Telefon
    LG Nexus 4 / HTC Desire Z
    ROM
    Android L / 4.2.2 / 2.2.2 / 4.4.4
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab 2 7.0
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    23
    Piwa (Otrzymane)
    84

    Domyślnie

    Spróbuj wejść do recovery i zresetować telefon do ustawień fabrycznych.
    LG Nexus 4 - 16GB FLASH - CM11 4.4.4 + KERNEL HELLS DOCTOR (aktualnie testy Androida L) ;)
    HTC Desire Z - 16GB SD - CM10.1 4.2.2
    Samsung Galaxy Tab 2 7.0 - 24GB SD+ FLASH - CM11 4.4.4
    T-Mobile Move - 8GB SD - STOCK 2.2.2

  4. #4

    Dołączył
    05 2012
    Posty
    584
    Telefon
    Samsung Galaxy Ace
    ROM
    CyanogenMod 9 Touchwiz 5 V5.0.1
    Tablet
    Dell Venue 7
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    62

    Domyślnie

    Masz połączenie z internetem gdy próbujesz się logować?

  5. #5
    Awatar Kropek1607

    Dołączył
    11 2012
    Skąd
    Przed monitorem :D
    Posty
    202
    Telefon
    HTC Desire 310
    ROM
    Stock (4.2.2)
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    56
    Piwa (Otrzymane)
    18

    Domyślnie

    Odświeżę

    Mam dokładnie ten sam problem, nie ma połączenia z internetem i nie da się go włączyć a gdy wchodzę do CWM to moge tylko zmieniać podświetlaną kategorię ale nie mogę już do niej wejść co robić ?

  6. #6

    Dołączył
    05 2012
    Posty
    584
    Telefon
    Samsung Galaxy Ace
    ROM
    CyanogenMod 9 Touchwiz 5 V5.0.1
    Tablet
    Dell Venue 7
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    62

    Domyślnie

    Możesz wyjaśnić co jest źle w CWM?
    Możesz zrobić wipe wgrywając soft Odinem(choćby drugi raz ten sam).

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone