Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Sygnał GPS FunTab 7.0

  1. #1
    Awatar Scrimer

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    WLKP
    Posty
    21
    Telefon
    Sony Xperia SP LTE C5303
    Tablet
    Overmax Dual Drive 2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Sygnał GPS FunTab 7.0

    Siemanko mam problem z FunTab 7.0 a tak naprawde to z nawigacją google ponieważ wszystko ładnie wczystuje tylko wyszukuje non stop sygnału satelity i jej nie znajduje nie wiem co jest mam nadzieje że coś poradzicie

  2. #2

    Awatar Pajonk

    Dołączył
    07 2010
    Skąd
    Kamień Pomorski
    Posty
    2,200
    Telefon
    LG Nexus 5 32GB
    ROM
    Android 5.0 Lollipop
    Sieć
    Orange/Plus
    Piwa (Postawione)
    623
    Piwa (Otrzymane)
    650

    Domyślnie

    Brak wbudowanego GPS w tablet?


    Cytat Zamieszczone przez Pewien forumowy celebryta
    Cały świat powinien montować exynosy samsunga.

  3. #3
    Awatar Scrimer

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    WLKP
    Posty
    21
    Telefon
    Sony Xperia SP LTE C5303
    Tablet
    Overmax Dual Drive 2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    To po co były by ustawienia do Satelity GPS ?

  4. #4
    Awatar Frotek00

    Dołączył
    02 2011
    Skąd
    Skierniewice
    Posty
    165
    Telefon
    i9100 & k800i
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    bo ten ktoś kto instalował OSa nie chciało mu się go modyfikować i tak zostało

  5. #5

    Awatar Pajonk

    Dołączył
    07 2010
    Skąd
    Kamień Pomorski
    Posty
    2,200
    Telefon
    LG Nexus 5 32GB
    ROM
    Android 5.0 Lollipop
    Sieć
    Orange/Plus
    Piwa (Postawione)
    623
    Piwa (Otrzymane)
    650

    Domyślnie

    Po to, by można było używać zewnętrznych odbiorników GPS, np. na Bluetooth.


    Cytat Zamieszczone przez Pewien forumowy celebryta
    Cały świat powinien montować exynosy samsunga.

  6. Piwa Scrimer postawił(li) piwo(a) za posta.
  7. #6

    Dołączył
    03 2013
    Posty
    30
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez tarantulaw2 Zobacz posta
    Po to, by można było używać zewnętrznych odbiorników GPS, np. na Bluetooth.
    Z tego co wiem ten tablet nie posiada bluetooth
    [Sygnatura usunięta przez moderatora]

  8. #7

    Awatar Pajonk

    Dołączył
    07 2010
    Skąd
    Kamień Pomorski
    Posty
    2,200
    Telefon
    LG Nexus 5 32GB
    ROM
    Android 5.0 Lollipop
    Sieć
    Orange/Plus
    Piwa (Postawione)
    623
    Piwa (Otrzymane)
    650

    Domyślnie

    Odkop tygodnia .
    Mozliwe, ze nie posiada, ale to nie zmienia faktu, ze praktycznie kazdy chinczyk, ktorego mialem w rece, nie mial 'wycietej' obslugi GPS, pomimo, ze go wcale nie mial.

    Wysłane z mojego Acera Iconia Tab A211 za pomocą TapaTalk HD.


    Cytat Zamieszczone przez Pewien forumowy celebryta
    Cały świat powinien montować exynosy samsunga.

  9. #8

    Dołączył
    04 2013
    Posty
    27
    Telefon
    Nie posiadam
    Tablet
    Funtab czyli "Made in Czajna"
    Sieć
    Nie mam karty sim :)
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Ten tablet na brandowanym od Orange ICSie nie obsługuje Bluetootha.
    Nie wiem czy w 4.1 obsługuje bo pisało tylko coś o pendrivach.
    Orange zamówiło pewnie u chińczyków te tablety i kazali pewnie okroić, bo na początku było tak że za przedłużenie internetu dostajesz taba, a potem zrobili że trzeba płacić 10zł miesięcznie
    Typowy chiński tablet z tej serii ma wyjście HDMI + bluetootha i wbudowany GPS a ten od orange żadnej z tych podstawowych funkcji nie posiada...

  10. #9
    Awatar tomikula

    Dołączył
    01 2010
    Skąd
    Pruszków, Poland
    Posty
    182
    Telefon
    ZOPO ZP998 & Overmax Expi
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab 2 7.0" P3110
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    11

    Domyślnie

    Czytałem na jakimś forum nie polskojęzycznym, że modele z A13 nie mają wbudowanych wyjść HDMI tylko A10... a co do bluetooth to ktoś już na forum próbował podłączyć i nawet podrzucił sterowniki do wgrania... trzeba by sprawdzić jeszcze

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone