Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Telefon nie podswietla sie po oderwaniu go od ucha, brak mozliwosci zakonczenia rozmowy.

  1. #1

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    33
    Telefon
    Lg L9
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie Telefon nie podswietla sie po oderwaniu go od ucha, brak mozliwosci zakonczenia rozmowy.

    Problemem jest to, ze gdy zaczynam rozmowe, telefon po przylozeniu do ucha gasnie, lecz gdy chce zakonczyc rozmowe i odrywam telefon od glowy on sie nie podswietla, nie mozna go tez podswietlic zadnym przyciskiem, dlatego nie moge sie rozlączyc, a czasami osoba z ktora rozmawiam nie rozlacza sie. Miał ktos taki problem?

  2. #2
    Awatar Huczu

    Dołączył
    10 2011
    Skąd
    Pasłęk
    Posty
    370
    Telefon
    LG L5 (E610)
    ROM
    V20G Stock
    Tablet
    Ainol novo 7 Advanced
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    49

    Domyślnie

    Ja, w CM10.1. Recepta? Rozłączać się guzikiem Power.

    "Jesteś inny w szarym tłumie
    nie potrafią Cię zrozumieć."

  3. #3

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    33
    Telefon
    Lg L9
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Jednak jest to oryginalny rom no i problemem jest to czemu tak jest? przecież powinien sie normalnie podswietlac.

  4. #4
    Awatar pavulon00

    Dołączył
    05 2013
    Posty
    2,518
    Telefon
    LG L7 P700
    ROM
    [4.4.4] AOSPA
    Sieć
    Play | Formuła L
    Piwa (Postawione)
    570
    Piwa (Otrzymane)
    403

    Domyślnie

    Romy producenta nie są idealne, po to tworzone są customy ;-)

    Spoiler: Pokaż/Ukryj




  5. #5

    Dołączył
    10 2012
    Posty
    62
    Telefon
    Nokia N82/ LG L5
    Tablet
    Goclever A73
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    u mnie także występuje ten błąd . Już zmieniałem folie, sprawdzałem bez lecz bez rezultatu. Ustawiłem kończenie połączeń poprzez przycisk POWER i .. . i się już do tego przyzwyczaiłem ;P

  6. #6
    Awatar CrissAngel

    Dołączył
    01 2013
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    71
    Telefon
    Sony Xperia Tipo
    Tablet
    Alcatel One Touch
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Jak ustawic wylaczanie poloczenia w cm na guzik "power"?

    Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2

  7. #7
    Awatar Huczu

    Dołączył
    10 2011
    Skąd
    Pasłęk
    Posty
    370
    Telefon
    LG L5 (E610)
    ROM
    V20G Stock
    Tablet
    Ainol novo 7 Advanced
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    49

    Domyślnie

    Standardowo tak jest o ile się nie mylę. Ja jak nie mogę rozłączyć to przycisk POWER sobie radzi .
    Posiadam CM10.1

    "Jesteś inny w szarym tłumie
    nie potrafią Cię zrozumieć."

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone