Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: HTC Hero-Polskie menu

  1. #1

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    121
    Telefon
    Sony Ericsson X10-Biały
    ROM
    R2BA026
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    13
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie HTC Hero-Polskie menu

    Witam wszystkich
    Mam pytanie czy ktos wie jak w tym telefonie moge wgrac polskie menu lub zmienic produkt code na polske jesli to mozliwe w HTC Hero?

    Z gory bardzo dziekuje za jaka kolwiek pomoc

  2. #2

    Dołączył
    09 2009
    Skąd
    Szczecin
    Posty
    31
    Telefon
    Sony ARC S
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Z tego co wiem to kazdy HERO kupiony w europie ma polskie menu. Zobacz w ustawienia ->ustawienia regionalne-> wybierz jezyk. Oczywiscie bedziesz mial to napisane w jezyku w ktorym masz teraz menu. A jesli dalej nie masz polskiego menu to sciagnij sobie oryginalny rom ze strony HTC.

  3. #3

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    121
    Telefon
    Sony Ericsson X10-Biały
    ROM
    R2BA026
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    13
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Slyszalem ze telefon kupiony w Europie powinien miec polskie menu,ale pech taki ze go nie ma
    Mam wiele roznych jezykow a naszego kurcze nie ma.
    Muwisz ze ze strony polskiej Hero moge sobie sciagnac?

  4. #4

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    121
    Telefon
    Sony Ericsson X10-Biały
    ROM
    R2BA026
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    13
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez krisprince Zobacz posta
    Z tego co wiem to kazdy HERO kupiony w europie ma polskie menu. Zobacz w ustawienia ->ustawienia regionalne-> wybierz jezyk. Oczywiscie bedziesz mial to napisane w jezyku w ktorym masz teraz menu. A jesli dalej nie masz polskiego menu to sciagnij sobie oryginalny rom ze strony HTC.
    sciagnolem sobie orginalny rom z HTC polska i polskie menu nie mam nadal

  5. #5

    Dołączył
    09 2009
    Skąd
    Szczecin
    Posty
    31
    Telefon
    Sony ARC S
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    A jak wlaczyles pierwszy raz hero to nie bylo do wybrania polskiego menu? Wgrywalem kilka romow i nigdy z tym nie bylo problemow. Az nie chce mi sie wierzyc. A jakie masz jezyki do wyboru teraz w ustawieniach regionalnych?

  6. #6

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    121
    Telefon
    Sony Ericsson X10-Biały
    ROM
    R2BA026
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    13
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Witaj
    Telefon kupilem w Szwajcarji i moze dla tego nie ma polskiego menu
    Telefon od samego poczatku ma tylko cztery jezyki
    Niemiecki (Niemcy)
    Niemiecki (szwajcarja)
    Angielski(anglia)
    Angielski(szwajcaria)
    francuski(francja)
    francuski(szwajcaria)
    Wloski(wlochy)
    Wloski(szwajcaria)

    I po wgraniu nowego romu ze strony HTC Polska nadal pozostaja te same jezyki
    Napisalem do HTC Polska i powiedzieli ze jest mozliwosc wgrania polskiego softu samemu ale do tego bedzie potrzebna jakas specjalna aplikacja kazali podac mi nr IMEI i maja mi dzis dac odpowiec co dalej.
    Mam nadzieje ze uda sie wgrac polski soft.
    A co dziwi mnie to ze mam mozliwosc wybrania polskiego jezyka w pisaniu sms a nie mam wyboru jezyka w menu.

    Dostalem wlasnie odpowiedz z HTC polska

    A to od nich odpowiedz

    HTc hero produkowany na Niemcy nie posiada języka polskiego w systemie operacyjnym. Związku z tym również nie będzie możliwości wgrania nowego systemu operacyjnego w języku polskim.

    I teraz juz nie wiem co moge zrobic hmhmhm

    No wrescie mam polskie menu w Hero
    tyle szukania w necie,na forum i pisanie do HTC Polska gdzie dostalem odpowiedz ze nie ma mozliwosci wgrania polskiego softu do telefonu wyprodukowanego na niemcy
    A wystarczylo tylko wejsc w telefonie w Market kliknac na lupe i wyszukac MoreLocale pobrac ja i zainstalowac i do wyboru mamy wiele języków.

  7. #7

    Dołączył
    11 2010
    Posty
    1
    Telefon
    htc hero
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    witam mam htc hero z t-mobila po wgraniu softu 2.1 znikł język polski wcześniej w wersji 1.5 działało poprzez program morelocale2. czy ktoś wiec co zrobic aby miec polskie menu. z góry dziękuje

  8. #8

    Dołączył
    09 2009
    Posty
    1,995
    Telefon
    Spica HD
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    99
    Piwa (Otrzymane)
    165

    Domyślnie

    Musiałbyś wgrać soft w wersji WWE

  9. #9

    Dołączył
    02 2010
    Posty
    146
    Telefon
    HTC One S (S4)
    Tablet
    Modecom 9704
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    Ja mam podobny problem jak kolega Mann2009.
    Telefon byl prawdopodobnie sprowadzony z jakiegos kraju niemiecko jezycznego i mam do wyboru to samo co kolega wyzej.
    Wgranie RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_6 .35.15.11_release_signed.exe niczego nie zmienilo i w dalszym ciagu musze sie posilkowac More Locale 2.
    Pewnie soft rozpoznaje product code. Da sie to jakos zmienic ?

  10. #10

    Dołączył
    11 2010
    Posty
    3
    Telefon
    HTC Hero
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Witam wszystkich,
    to mój pierwszy wpis, miejmy nadzieję, że nie ostatni (merytoryczny). Dołączam się do problemu przedmówców- kupilem Hero(kolor mocca) z Angielskiej sieci Orange, nie mam simlocka, ale też nie mam PL menu i o to się cała sprawa rozbija. W ustawieniach mam tylko angielski, francuski i hiszpański. Mam Andka 2.1 zaktualizowanego z angielskiej strony HTC, bo do mojego nr S/N na polskiej stronie nie było żadnych aktualizacji. Napisałem do HTC Polska, oto ich odpowiedź:
    ,,W tej sytuacji limitowana lista języków na urządzeniu nie zezwala na zmianę języka na polski.

    Może Pan poszukać dodatkowej aplikacji (na telefonie w MarketPlace) językowej która dodaje język do Androida. Jest to dodatkowe oprogramowanie i nie wspieramy tego. Aby ułatwić Panu szukanie sugerujemy wyszukać aplikacjipod nazwą "morelocal 2".

    Więc zacząłem szukać- ściągnąłem jakąś aplikację ,,AndroidVm", szukałem w niej jak i w Markecie aplikacji, wykorystując chyba wszystkie możliwości: morelocal, morelocal 2, more local, more location, more locates, morelocates, costomlocate, custom locate, custom locates itd itp...Niestety NIC nie znalazłem...
    Dodam,że mam Market version 1714...

    Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tym ciężkim-bądź co bądź- dla mnie problemie, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone