-
odinstalowanie programow
Witam mam pytanie jak odinstalowac nie potrzebne programy ktore sciagnolem sobie z netu , jaki program otrzebuje , jak sciagam programy z marketu to prosta spawa gdyz jest tam zakladka zainstalowane i na tej podstawie odinstalowuje co chce a , jak wyglada sprawa z deinstalacja jak instaluje sie z komputera . Dziekuje za info pzdr.
-
Możesz odinstalowywać poprzez Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj Aplikacjami
Możesz użyć do tego celu np. Astro File Manager -> Menu -> Tools -> Application Manager/Backup
lub przez inny program dedykowany tylko do usuwania aplikacji.
-
Ja bym ci polecił AppManger.
-
Dziekuje za szybka odpowiedz juz zainstalowalem ta pierwsza aplikacje i poszlo jak z platka dziekuje.
-
lub wchodzisz w Android Market ->pobrane elementy->klikasz w dana aplikacje i tam odinstaluj
-
Ja uzywam aTrack dog.
Chociaz glownie do sledzenia wersji i instalowania aktualizacji.
-
A jakim programem można odinstalować aplikację które są razem z systemem Android?
-
-
Ja trochu odkurze.
Kupilem telefon na, ktorym bylo zainstalowane program Dynomaster, ktory okazal sie piracki poniewaz proby aktualizacji spelzly na niczym.
Postanowilem odinstalowac program i zakupic go w markecie i tu pojawia sie problem poniewaz mam ikone zkupiono i to na moim koncie ????
Programu fizycznie nie ma w telefonie ,a mimo to nie moge go zainstalowac. Co robic?
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów