Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 123

Wątek: Paranoid Android - tabletofon

  1. #31
    mst
    mst jest nieaktywny
    Awatar mst

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    2,249
    Telefon
    Lenovo a830
    ROM
    MSTmod
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    209

    Domyślnie

    A zrobiłeś po zmianie ustawień restart telefonu? Bo to nie działa od razu.

  2. #32
    Awatar sebaa2008

    Dołączył
    04 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    162
    Telefon
    Sony Ericsson Neo (MT15i)
    ROM
    Android (Stock) 2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez mst Zobacz posta
    Paranoid Settings -> per app ... wyświetla się lista aplikacji i szukasz tam odpowiedniej aplikacji np interfejs. Nie pamiętam dokładnie jak się nazywa, ale musisz zmienić jej wyświetlanie na tablet UI.

    A kolega 2 post wyżej nie włączył jeszcze tabletowych przycisków na pasku
    właśnie zauważyłem i już zmienione

    zauważyłem trzy uciążliwe rzeczy w tym romie a mianowicie grzeje się strasznie, podczas odpalenia filmu na yt telefon się restartuje. Przy zwykłym launcherze jaki mamy w romie po zmianie tapety i tak się zmienia na starą. aaaa i jeszcze jedno Tabletowe UI w kontaktach porażka w pionie W poziomie ujedzie. Tez macie problemy z mmsami? wczoraj probowałem wysłać to pokazało mi że "usługa jest chwilowo niedostepna gdy będzie wznowionA czy jakoś tak wiadomość zostanie wysłana..." chyba wrócę do MIUI 4.0.4 chyba najbardziej dopracowany ROM

    ---------- Post dołączono o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

    Cytat Zamieszczone przez mst Zobacz posta
    A zrobiłeś po zmianie ustawień restart telefonu? Bo to nie działa od razu.
    Widzę że masz wersje 1,5b jakieś zmiany odczuwasz lepszą płynność działania? zmieści się dalej na 200MB ?
    Ostatnio edytowane przez sebaa2008 ; 05-08-12 o 18:06

  3. #33

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    41
    Telefon
    galaxy note od samsunga
    Sieć
    o2
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Mam problem z tym romem.cały czas wyskakuje ,że za mało miejsca na aplikacje.Jak powiększyć miejsce,dodam,ze korzystałem z aplikacji marketowych typu app2sd i nadal to samo.Partycje tworzyłem za pomocą cwr i wybrałem 256mb.Mozna wybrać większą np.1gb.Będzie ten rom działał?Mam wgrany 1,5b.

  4. #34
    Awatar sebaa2008

    Dołączył
    04 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    162
    Telefon
    Sony Ericsson Neo (MT15i)
    ROM
    Android (Stock) 2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kylo77 Zobacz posta
    Mam problem z tym romem.cały czas wyskakuje ,że za mało miejsca na aplikacje.Jak powiększyć miejsce,dodam,ze korzystałem z aplikacji marketowych typu app2sd i nadal to samo.Partycje tworzyłem za pomocą cwr i wybrałem 256mb.Mozna wybrać większą np.1gb.Będzie ten rom działał?Mam wgrany 1,5b.
    tak będzie ja mam 1024MB i śmiga ale głupi FB nie wiem dlaczego ma problemy tzn podczas instalacji pisze za mało pamięci a co lepsze tej pamięci jest od groma. Przerzuciłem kilka apek na sd no i zainstalował się

  5. #35

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    41
    Telefon
    galaxy note od samsunga
    Sieć
    o2
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No nic to jutro zmienie na 1gb w cwr.Moze to polepszy sprawę?Na jednym z forów czytałem ,że ktoś ma zainstalowane na tym romie ponad 50 aplikacji i nadal miejsce dla nowych.

  6. #36
    Awatar sebaa2008

    Dołączył
    04 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    162
    Telefon
    Sony Ericsson Neo (MT15i)
    ROM
    Android (Stock) 2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kylo77 Zobacz posta
    No nic to jutro zmienie na 1gb w cwr.Moze to polepszy sprawę?Na jednym z forów czytałem ,że ktoś ma zainstalowane na tym romie ponad 50 aplikacji i nadal miejsce dla nowych.
    Pewnie na ext przerzuca a na tel pusta w sumie ja na swoim mam już z 30 zainstalowanych plus gry

    z tego co wiem to powiększając partycję będziesz musiał stawiać system na nowo

  7. #37

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    41
    Telefon
    galaxy note od samsunga
    Sieć
    o2
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    A masz ext?Jest jakis poradnik jak to ext zrobić?

  8. #38
    Awatar sebaa2008

    Dołączył
    04 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    162
    Telefon
    Sony Ericsson Neo (MT15i)
    ROM
    Android (Stock) 2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kylo77 Zobacz posta
    A masz ext?Jest jakis poradnik jak to ext zrobić?
    Polecam ten poradnik tylko zamiast 180 jak tam podaje wpisz 200 na Pranoida wymagane 5 MB cache i pokazane jest jak ext zrobić. Wszystko pięknie pokazane i tak posiadam EXT 1024MB na aplikacje (1GB)

    How To Install Android 4.0.4 On HTC HD 2 NexusHD2 HWA V2.4 English - YouTube

    znajdź ten moment gdzie tworzy partycję ext. Ja zawsze opieram się na tym filmiku w większości modyfikacji ładnie to koleś pokazał

  9. Piwa kylo77 postawił(li) piwo(a) za posta.
  10. #39
    Awatar krzyzu

    Dołączył
    01 2011
    Skąd
    Milicz
    Posty
    362
    Telefon
    ZTE V967s
    ROM
    Lewa OS v5 pl
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    17

    Domyślnie

    do usunięcia, sorry.
    Simens C45 > SE T230 > Nokia 3510i > Motorola E398 > Nokia N70 > SE P990i > SPV M3000 > SE M600i> SPV E650 > SPV M3100 > Nokia E61 > SE P1i > Nokia E61i > Nokia 5800 > Samsung Galaxy Spica > Nokia E63 > HTC HD2 > ZTE V967S!

  11. #40

    Dołączył
    07 2011
    Skąd
    mam wziąć truskawki?
    Posty
    46
    Telefon
    brak, padł
    ROM
    ...
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Lepszego romu mój leoś nie miał Idealny! Szczególnie w trybie phablet.

    Wysłano z mojego HD2 Phablet.

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone