![]() |
|
|
#1 |
|
|
Wyobraź sobie, że możesz wejść do świata gry z lat osiemdziesiątych. Ogromne pixele, rozdzielczość gorsza od rozdzieczości wyświetlacza w Twoim budziku. Uruchamiasz grę, Twój telefon łączy się z siecią, ale coś poszło nie tak… Znalazłeś się w niewidzialnym labiryncie, z którego musisz się jak najszybciej wydostać wchodząc na żółty kwadrat. Idź na północ, trzymaj się czarnej ścieżki, a jeżeli wejdziesz na zielone pole cofnij się do poprzedniego kwadratu.
Opublikowałem dziś grę, która wydaje się prosta dopóki nie spróbujemy wyjść z labiryntu… gra wykorzystuje prostą grafikę rodem z lat 80-tych, GPS i seksowny głos pewnej brytyjskiej lektorki radiowej… Gra jest dostępna za darmo dla użytkowników polskich sieci komórkowych. Więcej o grze możecie dowiedzieć się ze strony: http://www.corecoder.pl/2010/02/magic-maze-android.html Notatki programisty: http://www.corecoder.pl/2010/02/magic-maze-android.html Chętnie przeczytam Wasze komentarze. zezol: Przeniosłem Ostatnio edytowane przez zezol ; 08-02-10 o 23:31 |
|
|
|
| Linki sponsorowane |
|
|
#2 |
|
|
Dzisiaj sie na nia natknelem lecz jakos niezachecila mnie , dobra zassysam
![]() Edit: Zassalem i pomysl wydaje sie naprawde dobry ale w tej chwili nie lapie mi fixa Sprobojemy jutro.
Muzyką sie żyje Mój blip-dowiedz się co teraz robię :D Szczęśliwy posiadacz htc g1 !!!! Ostatnio edytowane przez timkos ; 08-02-10 o 22:55 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Żeby złapał sygnał GPS musisz wyjść na zewnątrz. Łapanie sygnału w mieszkaniu/domu nie ma sensu, bo odbiornik GPS nie dostanie wystarczającej ilości danych do dokładnego określenia położenia.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Wyprobowalem gra sie naprawde dobrze Tylko ze troche zimno na dworze
Ale gz za pomysł!
|
|
|
#5 |
|
|
Dzięki za ciepłe słowa! Gra będzie rozwijana mimo mrozów
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dlaczego my (kwadracik) się nie przesuwa po mapie? to straszne utrudnienie jest...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Fajna, na lato w sam raz... bo teraz zimno.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Nie widzi mi gry w markecie, jakiś mirror można prosić?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| gry, magic, magic maze, maze |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|