Skocz do zawartości

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • YouTube

Witamy na nowym Forum Android.com.pl!

Dowiedz się co się zmieniło / zgłoś błędy

Nie możesz się zalogować? Napisz: pomoc.acp@gmail.com


Oddałeś już swój głos? [konkurs]

Wielka abolicja Android.com.pl! Kasujemy ostrzeżenia :)


Zdjęcie
- - - - -

Debugowanie USB nie łapie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   fh1oMID

  • 34 postów

Napisano 27 maj 2013 - 21:41

Cześć mam dojść spory problem, kabel usb działa (zgrałem rom) i w końcu przyszedł czas na wgranie kernela, ale tu jest problem ;c wyłączam telefon trzymam wstecz, wpinam kabel i nic się nie dzieje. Jak puszcze strzałkę to telefon od razu się włącza, próbowałem na od wal się klikać tą strzałkę wstecz i nagle zaskoczyło, kernel się wgrał. Jakieś rady żeby to naprawić ? Może za chwilę będę chciał spróbować nowego i nic nie zrobię :c

(spróbowałem z ładowarką i zielona lampka się pali :facepalm: ja nie chcę listwowego androida ! )

Użytkownik fh1oMID edytował ten post 27 maj 2013 - 21:51



Zaloguj / zarejestruj się aby wyłączyć tę reklamę

#2 OFFLINE   Kurajmo

  • 334 postów
  • Telefon:ZTE V970

  • Skąd:Radomsko

  • Sieć:Virgin Mobile

  • Firmware:KitKat

Napisano 27 maj 2013 - 23:16

Wsadz karte pamieci, kartę sim i dopiero sprubuj wgrac kernel flashtoolem na wyłączonym telefonie.
Dzisiaj wgrywałem bratu naa14 na x8 i miałem to samo. Pomogło wsadzenie kart.
Pozdrawiam

Wysyłane z mojego U8160 za pomocą Tapatalk 2
Men cry not for themselves, but for
their comrades - LOVELESS
"Crisis Core "

#3 OFFLINE   Lesterr

  • 1277 postów
  • Telefon:Samsung Galaxy S IV

  • Skąd:Bytom, Poland

Napisano 28 maj 2013 - 07:02


[SIGPIC][/SIGPIC]