• Ogłoszenia

    • Positive

      Nabór na Moderatora Działu: Nexus   16.08.2016

      Drogi użytkowniku           Zapewne wiele razy zdarzyło się Tobie zauważyć niezrozumiałą nazwę tematu lub wypowiedzi, które niekoniecznie trzymają się tematyki danego wątku. Często pojawiają się też wielokrotnie omawiane zagadnienia szkodzące czytelności działu i sprawiające, że nie przegląda się Forum tak przyjemnie. Wielu z Was stara się zwracać innym użytkownikom uwagę, lecz nie zawsze przynosi to oczekiwany skutek.
      Jeżeli chciałbyś mieć realny wpływ na to, co dzieje się na Forum - właśnie nadarza się ku temu idealna okazja, rozpoczynamy nabór na Moderatorów Testowych.            
      Krótki opis rangi Moderatora Testowego: Ranga Moderator Testowy jest rangą wstępną. Oznacza to, że dana osoba ubiega się o przyjęcie do Ekipy Forum podczas okresu próbnego. W ciągu trwania okresu próbnego Moderator Testowy zapoznaje się z narzędziami moderacji, zasadami działania oraz porządkuje przypisany mu dział. Po okresie próbnym następuje weryfikacja jego działań oraz decyzja o dalszym pobycie w Ekipie .
      Jak zgłosić swoją kandydaturę?
      Aby to uczynić wystarczy napisać prywatną wiadomość do jednego z Administratorów Personalnych.  
      Zawierać ona musi: Twoje imię i Nazwisko. Twój wiek. Numer GG bądź też innego komunikatora (na przykład Hangouts). Dział(y), którym(i) chciałbyś się zająć (może być kilka). Odpowiedź na pytanie - Jak często przesiadujesz na forum? Dotychczasowe doświadczenie w moderacji oraz motywacja do objęcia tego stanowiska. Jeżeli jest ono znikome lub nie masz go wcale - nic straconego, doświadczenia nabierzesz u nas.
      Serdecznie zapraszamy!
      Ekipa Forum Android
  • 0
sevar

"Nie mozna nawiazac polaczenia z aparatem"

Pytanie

Witam, jak w temacie, raz zdarzylo mi sie to na 4.2.2, teraz po aktualizacji do 4.3 znowu - jest na to jakis sposob? Znalazlem podobne tematy zw z innymi telefonami, ale nie spodziewalem sie ze N4 tez moze miec taki problem. Jest znany jakis sposob na to po za restartem telefonu?

stockowa aplikacja do cykania fotek

Pozdrawiam

sevar

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

19 odpowiedzi na to pytanie

  • 0

Może wyłącz ją (ustawienia - aplikacje - wszystkie - aparat), a potem włącz z powrotem (ustawienia - aplikacje - wyłączone - aparat).

Nexus4 by Tapatalk2

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Też można, ale to rozwiązanie problemu, a może da się rozwiązać przyczynę

Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 4

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

jak wyzej skasuj dane aplikacji aparat.. jak nie pomoze to factory reset

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Napisano (edytowane)

Podczas próby uruchomienia aparatu dostaje komunikat:

"Błąd aparatu! Nie można nawiązać połączenia z aparatem":rozpacz:

Pomóżcie!!!

Notatka od Moderatora: GRIZZLY1
wykrzyk.png Jako że był podobny temat przenoszę. Uzywaj wyszukiwarki.
Edytowane przez GRIZZLY1
Notka i przeniesienie

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Jaki rom?Oryginalny to hard reset i pytanie:

Czy kiedyś dzialał?

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Stock. Działał dziś rano. Jakieś czary!

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Zrób mu factory reset, jak nie podziała daj mu hard reset przez recovery. A restartowałeś telefon? Xd

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

FON restartowany kilka razy. Nic nie pomogło. Zrobiłem factory reset i wygląda na to, że jest ok. Trochę to bolało, bo dawno nie robiłem kopii.

Zastanawiam się jednak, co się mogło popieprzyć? Do tej pory słuchawka działała bez zarzutu! A

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Nie masz czego się obawiać, czasem poprostu tak bywa. Bug systemowy, aplikacji i tyle. Jak działa to gites.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Napisano (edytowane)

Przepraszam za odkop ale znalazłem przyczynę tego zjawiska :D Może komuś będzie to jeszcze potrzebne to sobie przeczyta ;) Przynajmniej u mnie to zadziałało :hurra: Wchodzimy kolejno Ustawienia -> App privacy (prywatności aplikacji czy jakoś tak) -> Wchodzmy w "Galeria" -> Zaznaczamy ptaszkiem "Kamera". U mnie działa nie wiem jak na innych urządzeniach

Edytowane przez kamyk2112

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.