mobopx

ROOT
Huawei Ascend Mate 7 - odblokowanie bootloadera, ROOT, zmiana recovery, sterowniki [MT7-L09 / MT7-TL10]

279 postów w tym temacie

@up Jezu jaki ja niedopatrzny jestem! wrzuciłem 2.64 pro z Twojego tutka i poszło! POSZŁO !!! Mam roota 

@@mobopx kozak jesteś, dzięki wielkie :) :) :)

Teraz to można zmieniać regiona :)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

to normalne, że na twrp 3 flash trwa dłużej. na większości modeli jest ten problem, nie tylko na MT7.

MT7-TL10 Tapatalk

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Witam.
Ja mam inny problem, otóż wszystko poszło bez problemu( tzn.odblokowanie, instalacja TWRP, supersu 2.64 pro) niby jest supersu pro (sprawdzone Root checker) jednak Secure Settings pokazuje mi że nie mam roota.
Ktoś ma jakiś pomysł?
Jeszcze jedno jaka wersja Xposed działa na C432B571?

Spoiler

Screenshot_2016-10-02-09-02-47.png



Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
 

Edytowane przez mobopx
spoiler

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

@artur_star

nie dałeś uprawnień root dla secure settings. 

wejdź do supersu i zmień i nadaj te uprawnienia.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Nie mam jak dodać uprawnień, nie pojawiło się pytanie jak w innych aplikacjach potrzebujących uprawnień.

Spoiler

Screenshot_2016-10-02-16-04-44.png



Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
 

Edytowane przez NatanW
Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

wyczyść dane aplikacji secure settings albo przeisstaluj ją.

MT7-TL10 Tapatalk

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Zrobiłem jedno i drugie i niestety nic to nie zmieniło.

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 2.10.2016 o 16:16, mobopx napisał:

wyczyść dane aplikacji secure settings albo przeisstaluj ją.

MT7-TL10 Tapatalk
 

Witam.

Zrobiłem wszystko jak w pierwszym poscie i cały czas telefon po restrcie pali się na logo HUAWEI i zero ruchu . Nie wiem czemu nie zrobiło mi becapu. Miałem przed zabawa zainstalowanego adnka 6.0 tego B571, Jak być mi mógł pomóc było by miło.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 2.10.2016 o 19:58, artur_star napisał:

Zrobiłem jedno i drugie i niestety nic to nie zmieniło.

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
 

To nie jest czasem kwestia że ten root jest "systemless root"  w opcjach apki włączenie tego rodzaju mam wyblakłe, nie da się tego zmienić.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.