Skocz do zawartości

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

poldi110

Dyskusja ogólna, pierwsze wrażenia, pytania do posiadaczy

Rozwiązany

Cinek100   
Otrzymana reputacja: 0
Cinek100

Lineageos 14.1 z dnia 14.08

dodana zawartość

Postanowiłem zmieniać sobie wersję co miesiąc bo nie ma sensu co tydzień.

 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
dzidexx   
Otrzymana reputacja: 1925
dzidexx
Napisano (edytowane)

Był jakiś problem w kodzie LOS  z efektami/apką audio fx.

Objawiały się raczej inaczej.

Jeśli Root masz supersu - wgraj viper4arise; jeśli magisk - wgraj moduł viper4a.

@cinek100 

 

 

dodana zawartość

Główny wątek v4a:

https://forum.xda-developers.com/android/software/r-s-e-sound-systems-auditory-research-t3379709

W 2gim poście jest download.

V4A 2.4 - u mnie działał z supersu:

https://drive.google.com/file/d/0B9k8W8e2YrFfZzBIWWhiNmlybmM/view?usp=drivesdk

Magisk - w sekcji pobieranie znajdziesz.

 

 

Edytowane przez dzidexx

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Cinek100   
Otrzymana reputacja: 0
Cinek100

Ale co jest dziwne po restarcie fona wszystko działa... A i przypomniałem sobie,że na OTA niemieckim andku 7.0 też 1 tak było.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×