Skocz do zawartości

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

Rozwiązany

3po   
Otrzymana reputacja: 1
3po

Witam,

Od kilku dni mam problem z moim Magikiem (od Orange). Chcac odtworzyc filmy (b. czesto) wyswietla się komunikat:

Niestety, nie można odtworzyc tego filmu wideo.

Co jest grane, do tej pory wszystko było w porządku, a tu taki error nagle wyskoczył..Dodam ze filmy bezproblemo odpalaja pod desktopem.

Edytowane przez pan_żabka
Kosmetyczna modyfikacja tematu.
  • Lubię to! 1

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
marekk47   
Otrzymana reputacja: 2
marekk47

na moim G1 tez to sie zdaza ale tylko wtedy jak zasieg jest słaby potrafi tez tak zrobic w polowie odtwarzania gdy nie nadaza sie byforowac :( pod WiFI nie mam z tym problemów

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
3po   
Otrzymana reputacja: 1
3po

Korzystam z domowego wifi, zasieg max..

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
cojapacze   
Otrzymana reputacja: 0
cojapacze

Jesli otwierasz przez stronę - spróbuje przez aplikacje ktrórą masz domyślnie w telefonie jeśli korzystasz z aplikacji, sprobuj ze strony.

Sprawdz tez czy dzieje sie tak na www.m.youtube.com czy na zwyklym www.youtube.com.

Jesli to nie pomoze to wydaje mi sie ze dobrze byloby zrobic backup aplikacji i reset software'u.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
3po   
Otrzymana reputacja: 1
3po

Przeciez to ma nie znaczenia z jakiej strony i tak wideo otwierane jest w youtube app. Blad nadal wystepuje. W jaki sposob dokonac resetu i backupu?

Edytowane przez 3po

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
cojapacze   
Otrzymana reputacja: 0
cojapacze

Backup wykonujesz programem Astro, wykonujesz backup aplikacji ktore chcesz zachowac, dla pewnosci wrzucasz je z karty na kompa.

Aby dokonac rebootu systemu mozna zrobic tak:

1. Reset do ustawien fabrycznych... (nie wiem czy cos da)

2. Przez 20 sekund trzymac ikonke domku oraz "czerwonej" sluchawki po czym nastapi pojawienie sie wykrzyknika i ikonki g1, nastepnie rozsunac klawiature i wybrac na niej "alt+w" co spowoduje usniecie wszystkich danych.

Chcialem powiedziec ze kiedys kontrolnie dokonalem sposobu opisanego w punkcie drugim, lecz nie biore za niego zadnej odpowiedzialnosci, telefon dziala po nim bez zarzutu.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
hironim   
Otrzymana reputacja: 0
hironim

Udało się komuś skutecznie rozwiązać ten problem? U mnie niestety dzieje się tak samo jak opisał to 3po.

Edit: problem został już opisany w issues logu Google Codes:

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=5399

Edytowane przez hironim

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
dfgfdg   
Otrzymana reputacja: 0
dfgfdg

U mnie to samo na HTC Hero. Jezeli odpalam aplikacje YouTube to filmy sie nie wyswietlaja. Jezeli wchodze przez przegladarke to jest wszystko ok (wtedy uruchamia sie HTC Flash). Problem opisany jest tez tutaj:

http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=0a5ee7c5dd812ac4&hl=en

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
TooBad   
Otrzymana reputacja: 0
TooBad

Tak czasami jest. Wystarczy wyjść i wejść w filmik ponownie. Nie ma wtedy problemu.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
dfgfdg   
Otrzymana reputacja: 0
dfgfdg
Tak czasami jest. Wystarczy wyjść i wejść w filmik ponownie. Nie ma wtedy problemu.

Niestety nie wystarczy.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×