Skocz do zawartości

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

Natan

iGo - jedna z najlepszych!

Rozwiązany

mczapla1979   
Otrzymana reputacja: 2
mczapla1979
Napisano (edytowane)

@up

Sorki, zle się wyraziłem. Moj błąd. A jest mozliwosc uzycia innych map w Igo?

Edytowane przez camdell
Nie cytujemy posta poprzedzającego ! Używamy przycisku "@Wspomnij" lub piszemy "@up" (pkt 4.6 Regulaminu)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
mirek1967   
Otrzymana reputacja: 8
mirek1967

Są dwa rodzaje map TomTom i Here, ale żadna nie będzie działać bez odpowiednich licencji

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
jarooo   
Otrzymana reputacja: 57
jarooo
Dnia 30.06.2017 o 09:04, mczapla1979 napisał:

Musze cie jarooo zmartwić ale nic z tego - już przez to przechodziłem - niedługo dostaniesz email w którym odrzuca twoja propozycje zwrotu kasy uzasadniając ze aplikacja działa jak należy a mapy beda updatowane wkrótce. Straszylem sadem ale nic to nie dało. Pozostaje tylko czekać....

 

A może jednak? :)

Właśnie dostałem maila z IGO:

 

Cytuj

 

Dear Jarek,
I would like to inform you that we have refunded your purchase. Please note that it may take a few days for the money to reach your account. Please check your bank statement regularly.
Should you experience troubles with the refund, please contact your bank for further information. 
If you have further questions, do not hesitate to contact us!
Best regards,
Ryan

NNG Support

 

 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
mczapla1979   
Otrzymana reputacja: 2
mczapla1979
Napisano (edytowane)

@jarooo Zaraz zrobie to samo... Chyba jednak nie bedzie updatu map.

Ciag dalszy nastapil :-( Oto odpowiedz na moj email w sprawie zwrotu kasy:

 

Dear Michal,

Thank you for your interest in our products.
 

According to your letter you wish to transfer your licenses to the new iGO Navigation app.
 
I would like to inform you that the old application is no longer supported, however, you can continue to use it. Unfortunately, our older Primo apps and our new iGO Navigation app are not compatible with each other. We cannot provide you with content in our new application, as it has been completely redesigned to give you a better navigation experience with new features, a more stable system and improved visualization.

Please also note that we cannot provide you any discounts based on previous purchases.
 
We apologize for the inconvenience caused.


Best regards,

Ryan
 

NNG Support
 
Dodam tylko ze uzylem szablonu od jarooo. Banda idiotow....
Edytowane przez mczapla1979

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
jarooo   
Otrzymana reputacja: 57
jarooo
Napisano (edytowane)

No i sprawa załatwiona, bezboleśnie. Tym samym podziękowałem IGO za współpracę.

 

 

 

Spoiler

tempFileForShare_2017-07-09-22-06-17.jpg

 

Edytowane przez Natan
Zdjecia wstawiamy w tag spoiler - zawsze, za wyjatkiem pierwszwego posta tematu.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
grzesiek_bu   
Otrzymana reputacja: 58
grzesiek_bu

Tak samo potwierdzam zwrot za zakup pełnego pakietu iGo .... tylko trochę dziwne, bo za wyjątkiem Traffica wszystko działa jak wcześniej.... zobaczymy jak długo...:58aa2d257e657_)):

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
jarooo   
Otrzymana reputacja: 57
jarooo

U mnie już nie działa. Mam info "subskrypcja wygasła" :)

A te 130 zł to sobie przehulam w weekend :)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
grzesiek_bu   
Otrzymana reputacja: 58
grzesiek_bu

No to dziwne podejście NNG... u mnie działa wszystko za wyjątkiem Traffica... a nawet więcej, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, dostępne do pobrania są wszystkie elementy ( poza Traficem ) oraz pojawił się komunikat o dostępnej aktualizacji map... :58aa2d257e657_)):

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
mczapla1979   
Otrzymana reputacja: 2
mczapla1979

Potwierdzam, NNG zwróciło pieniążki, moja licencja całkowicie wygasła. Ale się nie martwię... domyślcie się dlaczego :-) Jakby co zapraszam na PM.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
mczapla1979   
Otrzymana reputacja: 2
mczapla1979

Podobno jest już update map 2016 Q4... ktoś coś wie?

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×