Skocz do zawartości
Skipper

Xperia Z2 MM + SW2 = brak zainstalowanych aplikacji na zegarku

Polecane posty

Skipper   
Otrzymana reputacja: 32
Skipper

Hejka 

Kieruje się z prośbą do Was bo mam mały problem.

Mianowicie, mam Z2 na najnowszym MM(wersja prerooted) i wróciłem do SW2. 

Zegarek jest podłączony przez zmodyfikowany SmartConnect i wszystko działa ok. Oprócz aplikacji. Mianowicie jak je zainstaluję na telefonie to nie wyświetlają mi się na zegarku...

Udało mi się zmusić do działania jedynie Informer i SmartMote. Najbardziej mi zależy na tych aplikacjach: 

https://play.google.....extension.call

https://play.google....nsion.messaging

https://play.google....sion.missedcall

https://play.google....extension.gmail.

Większość funkcji zastępuje mi Informer, ale nie daje wibracji jak ktoś dzwoni. Jedynie jak jest połączenie nie odebrane 

Znacie jakiś sposób żeby po instalacji owe aplikacje pojawiły się na zegarku?

Dodam, że próbowałem już wszystkiego. Od nadawania uprawnień po całkowite instalacje SC i restart zegarka. Zmiana systemu w telefonie na starszy nie wchodzi w grę 

Z góry dzięki za każdą pomoc 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
pszczeli   
Otrzymana reputacja: 0
pszczeli

Mam to samo tylko z Xiaomi Redmi Note 4 Pro. Myślałem, że to przez chiński telefon ale widzę, że też masz taki problem. Podłączyłem zegarek do mojej starej Xperii J i zegarek działa prawidłowo... Jakieś rozwiązania na ten problem? 

 

W telefonie mam Andorida 6.0

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
donrattini   
Otrzymana reputacja: 5
donrattini

Ja mam w drugą stronę. Dubluje mi aplikacje. Mialem dwa te watch wormy czyli gierkę węża. Wlaczylem zeby nie pokazywal to mam dwa kalkulatory. I zauważyłem ze strasznie powod zaczal chodzic. Myśli nad kazda aplikacją.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
225rgnusmas   
Otrzymana reputacja: 41
225rgnusmas
Dnia 11.02.2017 o 18:34, pszczeli napisał:

Mam to samo tylko z Xiaomi Redmi Note 4 Pro. Myślałem, że to przez chiński telefon ale widzę, że też masz taki problem. Podłączyłem zegarek do mojej starej Xperii J i zegarek działa prawidłowo... Jakieś rozwiązania na ten problem? 

 

W telefonie mam Andorida 6.0

Mam redmi note 4 i wszystko mi działa ale namęczyłem się sporo. Dziś właśnie to zrobiłem przed chwilą :)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×