• Ogłoszenia

    • wisin

      Chcesz zostać Moderatorem na naszym forum? Wejdź i sprawdź co trzeba zrobić!   30.03.2017

      Drogi użytkowniku

      Zapewne wiele razy zdarzyło się Tobie zauważyć niezrozumiałą nazwę tematu lub wypowiedzi, które niekoniecznie trzymają się tematyki danego wątku. Często pojawiają się też wielokrotnie omawiane zagadnienia szkodzące czytelności działu i sprawiające, że nie przegląda się Forum tak przyjemnie. Wielu z Was stara się na różne sposoby zwracać innym użytkownikom uwagę, lecz nie zawsze przynosi to oczekiwany skutek. Jeżeli chciałbyś mieć realny wpływ na to, co dzieje się na Forum - właśnie nadarza się ku temu idealna okazja, rozpoczynamy nabór na Moderatorów Testowych.
        Co takiego robi Moderator Testowy? Moderator Testowy na początku swojej działalności zapoznaje się z narzędziami moderacji, zasadami ich działania, oraz porządkuje wybrany przez siebie dział (lub kilka działów). Nie ma się czego bać, nie jest to trudne i z biegiem czasu moderowanie może się okazać ciekawym sposobem na spędzanie wolnych chwil. Wszak celem działań moderacyjnych jest to, aby forum było jak najbardziej pomocne dla wszystkich użytkowników.    Jak zgłosić swoją kandydaturę?
        Aby to uczynić wystarczy napisać prywatną wiadomość do jednego z Administratorów Personalnych: Hubal, ldawid, Pajonk lub zdybo. Zawierać ona musi: Twoje imię i nazwisko. Twój wiek. Numer GG bądź też innego komunikatora (na przykład Hangouts) w celu zapewnienia szybkiej komunikacji w nagłych przypadkach. Nie jest to opcja niezbędna, aczkolwiek nieraz bardzo przydatna. Dział(y), którym(i) chciałbyś/chciałabyś się zająć (może być kilka). Odpowiedź na pytanie - Jak często przesiadujesz na forum? Dotychczasowe doświadczenie w moderacji oraz motywacja do objęcia tego stanowiska. Jeżeli jest ono znikome lub nie masz go wcale - nic straconego, nabierzesz go u nas.  Serdecznie zapraszamy!
      Ekipa Forum Android
kielek

Brak powiadomien glosowych aplikacji spolecznosciowych podczas przegladania youtube

13 postów w tym temacie

Witam, od pewnego czasu mam problem z dźwiękami w mojej xz. A mianowicie dopóki nie włącze YouTube wszystko śmiga ok, ale jeśli słucham muzyki z YouTube i w międzyczasie ktoś do mnie pisze na messengerze kłopot się zaczyna. Po wyłączeniu wszystkich aplikacji, gdy ktoś do mnie napisze na Facebooku , zadzwoni, lub nawet jak budzik zadzwoni, to tylko są wibracje, pomimo, że mam włączone dźwięki. Wszytko wraca do normy gdy robię restart telefonu... Proszę o pomoc 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Wgraj na nowo soft. I zobaczymy co dalej jak to zrobisz, a działać nie będzie.

1 osoba postawił/-a piwo

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

No chciałbym podkreślić, że to następuje podczas słuchania przez odtwarzacz muzyki także,nie tylko YouTube, ale to w sumie nic nie zmienia. Kurde dopiero będę mógł te zrobić w trakcie świat, gdyż aktualnie przebywam za granicą, bez dostępu do komputera. Dzięki za pomoc, aczkolwiek takiej odpowiedzi się spodziewałem. Miałem taką nadzieję, ze bez tego się obejdzie. Ciekawe, czy by coś dało naprawienie w pc companion? Pozdro 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

No tak o to mi chodziło to jest wgranie softu na nowo. A jeszcze czy aktuaizację do androida 7.0 robiłeś na czystym telefonie czy nie?

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

No aktualizacje przeprowadziłem od razu po włączeniu telefonu, zaraz po zakupie :)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Spoko to być może jest jakiś problem z tym i tyle. Jak wgrasz soft na nowo to daj znać co i jak

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Okej, dam znać z początku przywróce do ustawień fabrycznych, teraz po kilku dniach rzadziej to następująco, jakis Ra na dzienne, wcześniej to z 5 razy, może po przywróceniu będzie wszystko ookej :)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Wgraj soft a nie przywracaj dane to może nic nie dać.z

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Z początku próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne, po tym nic nie dało. Następnie próbowałem wgrać sopft z iperiafirm, aczkolwiek gdy chciałem wgrywać programem flashtool to cały czas program nie odpowiadał... Da się jakoś inaczej? 

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Tak jeszcze przez aplikację Xperia Companion

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.