Skocz do zawartości

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

Viteq

Brak internetu w telefonie - "sieci komórkowe - włączanie"

Polecane posty

Viteq   
Otrzymana reputacja: 0
Viteq

od rana mam problem z połączeniem z internetem z poziomu telefonu. Nie pomogły restarty, przechodzenie w tryb samolotowy i włącznie i wyłączanie połączenia z siecami komórkowymi.

W ustawienia/sieci zwykłe i bezprzewodowe/sieć komórkowa cały czas widnieje komunikat włączanie 9aktualnie od godziny) i nic się nie włącza.

t-mobile, okolice Wrocławia, era G2 (HTC Hero)

wydaje mi się, ze to bardziej wina sieci niż telefonu dlatego napisałem tutaj. Ktoś ma podobny problem?

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
rogeer   
Otrzymana reputacja: 0
rogeer

hej, mam to samo. tryb samolotowy, restart telefonu nic nie pomogło.

Też mam Hero ale chyba to powinno mieć znaczenia, wczoraj wszystko działalo.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
kuboszkozi   
Otrzymana reputacja: 21
kuboszkozi

Polecam skonfigurować apn.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
rogeer   
Otrzymana reputacja: 0
rogeer

T-mobile zmienił konfiguracje żeby znowu ustawiać APN'y? Wczoraj wszystko działało, dzisiaj od rana nie chce się połączyć.

Wg. mnie to T-Mobile ma ze sobą problem a nie my z konfiguracją.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
chrees   
Otrzymana reputacja: 1
chrees

U mnie też nie działa, HTC Desire. Widzę że mają pewnie w okolicach Wrocławia jakąś awarię. W tej chwili jestem w centrum miasta.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
choman   
Otrzymana reputacja: 0
choman

W Koszalinie to samo. Galaxy S Plus.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
gadzina   
Otrzymana reputacja: 0
gadzina

W Katowicach też nie działa :oczy:

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Luka83   
Otrzymana reputacja: 0
Luka83

W Warszawie też nie działa... chyba czas najwyższy zadzwonić do BOA i trochę pokrzyczeć... :mad:

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
MC_   
Otrzymana reputacja: 128
MC_
Napisano (edytowane)

Ludzie dajcie sobie spokój.

Jest awaria i technicy o tym wiedzą.

A wyżywanie się na pracownikach BOA jest na poziomie gimnazjum.

Edytowane przez MC_

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
gadzina   
Otrzymana reputacja: 0
gadzina
Jest awaria i techniczy o tym wiedzą.

Szkoda, że ja nie wiedziałam zanim zaczęłam grzebać w bebechach APNdroid itp. :facepalm:

Ale nie ma tego złego.. Dzięki temu trafiłam na Forum i wyczytałam o widżecie "sieci komórkowe" :D

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×