Skocz do zawartości

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

Lord Dagoth

Jak usunąć powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

Polecane posty

Lord Dagoth   
Otrzymana reputacja: 9
Lord Dagoth

Od wczoraj na ikonie aplikacji telefon cały czas widnieje informacja że mam 2 nieodebrane połączenia choć wcale takowych nie ma, wyczyściłem historię połączeń i cały czas jest ta 2, nawet jeśli pojawia się nieodebrane połączenia to ta liczba się nie zmienia cały czas jest 2.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez Lord Dagoth

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Przemulek1910   
Otrzymana reputacja: 0
Przemulek1910

Wyczyść ram. Miałem podobnie tylko z wiadomościami. Powinno pomóc a w między czasie czekamy na aktualizacje.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Lord Dagoth   
Otrzymana reputacja: 9
Lord Dagoth

Wyczyscilem RAM, wygrałem nawet nowy rom ALF2 i cały czas jest to samo hmmm.... ktoś ma jeszcze jakiś pomysł

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez Lord Dagoth

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Lord Dagoth   
Otrzymana reputacja: 9
Lord Dagoth

Niestety nie pomaga RAM wyczyszczony, wszystkie aplikacje pozamykane, nawet wyczyscilem dane aplikacji telefon i nie pomogło. Wgralem również przez Odina nowy rom ALF2 i też nie pomogło.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez Lord Dagoth

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
piotrd55   
Otrzymana reputacja: 0
piotrd55

U mnie to samo dopiero restart telefonu pomaga

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
michalicjusz   
Otrzymana reputacja: 4
michalicjusz

u mnie nic nie pomaga wyczyszczenie ramu nawet wyczyszczenie pamięci aplikacji nawet restart. nie wiem o co chodzi. może ktoś wipe próbował i pomogło.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
szymckar   
Otrzymana reputacja: 14
szymckar

Full restet pomógł. :(

Edytowane przez szymckar

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
ghul21   
Otrzymana reputacja: 0
ghul21

Może to raczej problem Touch Wiza. Wyczyść dane aplikacji.

Miałem tak na Omedze.

Edytowane przez ghul21

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
michalicjusz   
Otrzymana reputacja: 4
michalicjusz

up@ nic nie pomogło z mniej inwazyjnych metod pewnie czeka mnie full wipe :-( :facepalm1:

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Aleib   
Otrzymana reputacja: 0
Aleib

Panie i Panowie

Żaden FULL WIPE. Wystarczy:

Ustawienia->Menadżer aplikacji->Wszystkie(zakładka)->odszukać BadgeProvider - kliknąc na niego, dać wyczyść dane

I po sprawie :)

Pozdrawiam

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×