• Ogłoszenia

    • wisin

      Chcesz zostać Moderatorem na naszym forum? Wejdź i sprawdź co trzeba zrobić!   30.03.2017

      Drogi użytkowniku

      Zapewne wiele razy zdarzyło się Tobie zauważyć niezrozumiałą nazwę tematu lub wypowiedzi, które niekoniecznie trzymają się tematyki danego wątku. Często pojawiają się też wielokrotnie omawiane zagadnienia szkodzące czytelności działu i sprawiające, że nie przegląda się Forum tak przyjemnie. Wielu z Was stara się na różne sposoby zwracać innym użytkownikom uwagę, lecz nie zawsze przynosi to oczekiwany skutek. Jeżeli chciałbyś mieć realny wpływ na to, co dzieje się na Forum - właśnie nadarza się ku temu idealna okazja, rozpoczynamy nabór na Moderatorów Testowych.
        Co takiego robi Moderator Testowy? Moderator Testowy na początku swojej działalności zapoznaje się z narzędziami moderacji, zasadami ich działania, oraz porządkuje wybrany przez siebie dział (lub kilka działów). Nie ma się czego bać, nie jest to trudne i z biegiem czasu moderowanie może się okazać ciekawym sposobem na spędzanie wolnych chwil. Wszak celem działań moderacyjnych jest to, aby forum było jak najbardziej pomocne dla wszystkich użytkowników.    Jak zgłosić swoją kandydaturę?
        Aby to uczynić wystarczy napisać prywatną wiadomość do jednego z Administratorów Personalnych: Hubal, ldawid, Pajonk lub zdybo. Zawierać ona musi: Twoje imię i nazwisko. Twój wiek. Numer GG bądź też innego komunikatora (na przykład Hangouts) w celu zapewnienia szybkiej komunikacji w nagłych przypadkach. Nie jest to opcja niezbędna, aczkolwiek nieraz bardzo przydatna. Dział(y), którym(i) chciałbyś/chciałabyś się zająć (może być kilka). Odpowiedź na pytanie - Jak często przesiadujesz na forum? Dotychczasowe doświadczenie w moderacji oraz motywacja do objęcia tego stanowiska. Jeżeli jest ono znikome lub nie masz go wcale - nic straconego, nabierzesz go u nas.  Serdecznie zapraszamy!
      Ekipa Forum Android
  • 0
elneco

X10 nie włącza się

Pytanie

Witam, otóż mam taki problem.

Jestem szczęśliwym posiadaczem X10, a raczej byłem kiedy jeszcze działał.

Kilka dni temu mój telefon po prostu wyłączył się i od tamtej pory nie chce się włączyć. Podczas włączania albo zawibruje, albo czerwona dioda zamiga i nie działa... Zmieniałem baterie jest bez karty SIM, ładowałem włączałem, nie ładowałem włączałem i nie działa.

Mam co prawda gwarancje w serwisie, ale nie mam kiedy jechać a wysyłanie nie uśmiecha mi się.

Telefon wyłączył się kiedy włączyłem aplikację latarki - dostępna na android markecie. Aplikacja świetnie się spisywała, aż do którejś nocy gdy ją włączyłem ekran zaświecił się po czym zgasł - od tamtej pory nie mogę uruchomić telefonu.

Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc co zrobić żeby włączyć to cudo na nowo, czy konieczna jest moja wizyta w komisie?

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

11 odpowiedzi na to pytanie

  • 0

Napisano (edytowane)

Jeśli masz naładowaną baterie to spróbuj połaczyć sie kablem z seus i zaznacz aktualizuj lub napraw system

z tym, że nie wiem czy ta opcja wypali ale można spróbować

może to wina oprogamowania

Edytowane przez klichluk

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Nie, nic sie nie dzieje.....

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

wznawiam temat żeby nie zakładać nowego,

Przegrywałem sobie pliki na karte i wysskoczył błąd że jakiegoś tam pliku nie da się przesłać, wziełem pomin ale ciagle było to samo, jak wziełem anuluj to po braku reakcji zamknełem kopiowanie usuwając je z procesów. Zwiesił mi sie komp a tel miał czarne tło (podswietlenie klawiatury) Normalnie czasem miałem czarne tł jak coś przycią ale to chwilke a teraz to normalnie zawiasa złapał, nawet po odczepieniu od kompa dioda wskazywała ładowanie. Wziełem wyciągnełem i włozyłem baterie... i nic. Jak chce włączyć tel 2x po trzy razy miga sie dioda na czerwono i nic. Jak podczepiam do ładowarki to czerwona dioda miga co ok 5sek. CO sie mogło stac??

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

Miałem to samo a problemem była padnięta bateria niech się po ładuje z 15min i wtedy spróbować włączyć mi się udało a też nie chciał się uruchomić.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

właśnie miłem pisać że sie włączył.. sam, byl podpiety do kompa i pewnie tak jak mówisz musiał sie podładować, natomiast jak padł owszem miał słabą baterie ale 8% poza tym jak mógł padnąć będąc podczepionym do ładowania? heh, spanikoałem bo nawet gdyby padła bateria normalnie powinien sie włączyć sam zaraz po podczepieniu a tu nic.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0
właśnie miłem pisać że sie włączył.. sam, byl podpiety do kompa i pewnie tak jak mówisz musiał sie podładować, natomiast jak padł owszem miał słabą baterie ale 8% poza tym jak mógł padnąć będąc podczepionym do ładowania? heh, spanikoałem bo nawet gdyby padła bateria normalnie powinien sie włączyć sam zaraz po podczepieniu a tu nic.

Moze byl podpiety do kompa a nie do zwyklej ladowarki?

Ja zauwazylem ze jak laduje z kompa i gram w jakies bardziej wymagajace gry (homerun albo dungeon hunter) to telefon sie rozladowuje zamiast ladowac tyle ze wolniej niz jak by nie byl podpiety....

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

no tak do kompa, przeciez kopiowałem pliki, ale normalnie niby se wtedy ładuje.., i w sumie tez zauwazylem to, bo raz jak grałem chyba w.. sandstorm to mimo podlączonego do kompa poziom baterii spadał, to dziwne xD

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0
no tak do kompa, przeciez kopiowałem pliki, ale normalnie niby se wtedy ładuje.., i w sumie tez zauwazylem to, bo raz jak grałem chyba w.. sandstorm to mimo podlączonego do kompa poziom baterii spadał, to dziwne xD

Sporo tez zalezy od kompa. Na moim domowym jak podepne z przodu obudowy to w zyciu sie nie naladuje a dysk 2,5 cala nawet nie rusza, natomiast jak podlacze z tylu wszystko jest ok....

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0

no nie wiem, uzywam laptopa ;p

probowalem zgrac jeszcze raz ten sam plik i bylo to samo, tylko po ponownym wlaozeniu baterii wlaczyl sie normalnie. Czyli przyczyna zawieszenia tel na amen byl blad podczas wgrywania pliku..(?)

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
  • 0
no nie wiem, uzywam laptopa ;p

probowalem zgrac jeszcze raz ten sam plik i bylo to samo, tylko po ponownym wlaozeniu baterii wlaczyl sie normalnie. Czyli przyczyna zawieszenia tel na amen byl blad podczas wgrywania pliku..(?)

No to rzeczywiscie dziwnie. Ja sprobowalbym przinstalowac sterowniki (chociaz skoro probowales na drugim kompie....) ewentualnie sprawdzilbym karte - moze cos z nia nie tak.

Jeszcze moze inny kabel jesli masz.

Udostępnij link do tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.