Skocz do zawartości

184 tematów w tym forum

  1. Błąd 255 przy przywracaniu kopii zapasowej

    • 1 odpowiedź
    • 558 wyświetleń
  2. Brak sygnału LTE. LTE nie działa. 1 2 3 4 6

    • 52 odpowiedzi
    • 7976 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3589 wyświetleń
  3. rozwiązany SafetyNet - dlaczego nie działa ?

    • 5 odpowiedzi
    • 1058 wyświetleń
  4. rozwiązany Pomoc przy instalacji iYTBP

    • 6 odpowiedzi
    • 1038 wyświetleń
  5. Telefon nie widzi karty sim po restarcie

    • 2 odpowiedzi
    • 513 wyświetleń
  6. rozwiązany [Rozwiązany] Brak ładowania w trybie Dash Charge. 1 2

    • 13 odpowiedzi
    • 2958 wyświetleń
  7. Samoistne restartowanie się.

    • 6 odpowiedzi
    • 695 wyświetleń
  8. rozwiązany Aparat - "Nieznany błąd" :( 1 2

    • 10 odpowiedzi
    • 2130 wyświetleń
  9. rozwiązany Komunikat o aplikacji działającej w tle

    • 5 odpowiedzi
    • 11772 wyświetleń
  10. rozwiązany Słabo słyszalny rozmówca

    • 5 odpowiedzi
    • 680 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1627 wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 4120 wyświetleń
  11. Plamy na wyświetlaczu - tłuszczu? 1 2

    • 11 odpowiedzi
    • 1733 wyświetleń
  12. Aktywna usługa YouTube Red nie odtwarza w tle filmów.

    • 6 odpowiedzi
    • 600 wyświetleń
  13. Telefon sam oddzwania.

    • 3 odpowiedzi
    • 1509 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 229 wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 1293 wyświetleń
  14. rozwiązany Jak wyłączyć opcje programisty?

    • 3 odpowiedzi
    • 735 wyświetleń
  15. Jak wyłączyć zamykanie aplikacji?

    • 2 odpowiedzi
    • 1903 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 325 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 411 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 375 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 584 wyświetleń
  16. Bardzo rzadko występujące wyłączenie telefonu

    • 5 odpowiedzi
    • 263 wyświetleń
  • Moderatorzy forum

    • Smykoo
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

x