Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'android 6' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 35 wyników

  1. Witajcie. Od kilku dni jestem posiadaczem P8 Lite. Zaraz po zakupie zdebrandowałem go i wgrałem androida 6. Nie podoba mi się standardowy launcher więc wgrałem Nova Launcher. Generalnie wszystko OK, lecz mam pewien problem. Na pulpicie we wszystkich telefonach miałem utworzone "skróty" do osób z którymi często się kontaktuje (3-4 osoby). Po kliknięciu w ikonke osoby następowało wybranie numeru. Utworzyłem widget "skrót Szybkie połączenie", dodałem do niego numer. Pojawiła się ikonka. Gdy próbuje zadzwonić do osoby przez ten skrót pojawia się komunikat "Odmowa uprawnień". Dodam tylko, że gdy tworze ten skrót na standardowym launcherze wszystko działa. Ma ktoś jakieś pomysły?
  2. Zbliża się 6:) http://neurogadget.com/2015/08/19/sony-xperia-z-z1-z2-z3-z3-compact-with-android-6-0-marshmallow-update/12855
  3. Cześć. Kupiłem kartę pamięci 32GB Kingston Class10 U3 (raczej oryginalna bo ze sklepu X-Kom). Wgrałem sobie na świeżo CrDroida i sformatowałem kartę pamieci do pamięci wewnętrznej. Aplikacje zainstalowały się bezproblemowo jednak mam z nimi następujący problem. Po kilku godzinach bez ponownego uruchomienia telefonu nagle wyświetla mi się szereg okienek z informacją, że poszczególne aplikacje, które mam zainstalowane na karcie sd przestały działać (aplikacje w pamięci wewnętrznej działają bezproblemowo). Problem też pojawia się gdy, którąś z aplikacji wyrzucę z "ostatnio uruchamianych". Żeby ponownie uruchomić wcześniej wspomniane aplikacje muszę resetować telefon. Telefon: Motorola Moto G 2015, ROM: CrDroid (od razu wspomnę, że na stockowym ROMie miałem identyczny problem), Ktoś ma jakieś pomysły jak naprawić ten problem?
  4. Patryk Ornikowski

    Uwalenie Motoroli E2 przez kingroota...

    Po aktualizacji androida do 6 postanowiłem użyć kingroota... Zostawiłem tel. gdy cała operacja była w toku, gdy wróciłem było już włączone menu w którym przełącza się opcje przyciskami od głośności: bootloader logs, start, restart bootloader itp...start nie działa i nie idzie włączyć tel... jak to naprawić...?
  5. Witam, mam problem ze sklepem Play po aktualizacji do nowego Androida 6. Sklep nie chce aktualizować ani pobierać żadnych aplikacji, cały czas wyskakuje błąd Zrobiłam wszystko co zanalazłam na forach: wykasowałam cache, wyczyściłam dane, skasowałam kilkakrotnie konto google i założyłam jeszcze raz i wyczyściłam aktualizacje przywracając sklep play do wersji fabrycznej...Sprawdzałam też ustawienia, sklep Play nie ma ograniczonych danych w tle, tak samo usługi google. Niestety po tym wszystkim nic nie pomogło a do tego sklep play powrócił do starej wersji fabrycznej 5.10.30 i nie chce się nawet zaktualizować do najnowszej Po próbie aktualizacji wyświetla się informacja, że zostanie zaktualizowany do nowej wersji... i nic się dalej nie dzieje... nie ściąga, nie aktualizuje się... Telefon jest z oprogramowaniem orginalnym, bez roota itp Czy ktoś wie co mogłabym jeszcze zrobić bo telefon bez możliwości jakiejkolwiek aplikacji to trochę bez sensu Bardzo proszę o pomoc
  6. Witam. Mam taki problem, że przez czarny kolor czcionki na pasku powiadomień (który jest lekko przezroczysty) niektóre notyfikacje są nieczytelne. Mój system to Android 6.0 Marshmallow, czy da się zmienić jakoś styl czcionki? Zrzut ekranu - gdyby ktoś nie wiedział, o co dokładnie chodzi.
  7. Witajcie. Wie ktoś może jak na Cyanogenmodzie 13 wyłączyć te gesty, którymi włącza się latarkę i aparat (potrząśnięcie telefonem itd)? Wiem, że na stockowym romie robi się to w tej apce od Moto, ale w CMie nie mogę doszukać się takiej opcji. Rzecz błaha ale irytuje mnie ciągle włączająca się latarka podczas np. biegania, albo aparat włączający się po rzuceniu telefonu na łózko. Jak temat zbyt głupi by być na forum to przepraszam i proszę o nie zsyłanie mnie na Sybir.
  8. robertm1964m

    [ZAMKNIĘTY]Xperia z3 compact

    Witam dlaczego nikt nic nie napisze o Androidzie 6.0.1 na Xperie z3c ja mam wgranego i bardzo dobrze się spisuje
  9. Jak zainstalować aplikacje aparatu z cm 13 znalezionego na tym forum? Mam pliki z folderu aplikacji systemowych należące do w/w aplikacji, wkleiłem te pliki w cm 12.1 dałem odpowiednie uprawnienia i niestety aplikacja wywala błąd Jest sposób na instalacje tej aplikacji na tym systemie?
  10. Szanowni Państwo, Dostałem dzisiaj informację o możliwości zaktualizowania systemu na mojej Motoroli Moto G3 XT1541 i uradowany tą wieścią nie omieszkałem się na nią zdecydować. Aktualizacja przebiegła sprawnie, bezproblemowo. Całość została pobrana bez najmniejszych kłopotów. W momencie reboot'u, a właściwie podczas jego finalizacji napotkałem nierozwiązany do teraz problem. Mianowicie podczas, gdy telefon powinien się już uruchomić (pojawia się logo Motki na niebieskim tle z napisem "powered by android"), ten jakby się zamraża wyświetlając opisany przeze mnie ekran przez około 15-20 sekund, po czym się wyłącza na około 2-3s i ponawia uruchomienie w identyczny sposób- do znudzenia. Warto dodać, że grzeje się przy tym niemiłosiernie. Jak sobie z tym poradzić? Przyznam, że jestem niemało zaskoczony, ponieważ do tej pory wszystkie aktualizacje przebiegały sprawnie, a korzystałem ze wszystkich generacji serii G ze stajni Motoroli. Co zrobiłem celem naprawy sytuacji? Dotarłem do Bootloadera. Factory mode ---> identyczna akcja (15 sekund logo, 2 sekundy czarny ekran i tak w kółko) Recovery Mode ---> reboot system now ---> to samo wipe data/factory reset ---> reboot system ---> to samo Jedyną opcją, która działa poprawnie to "power down". Marne pocieszenie Drodzy forumowicze, wiecie jak uporać się z takim kłopotem? Jakie działania mam podjąć? Z góry dziękuje za każdą pomoc! Pozdrawiam, Bartek!
x