Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'laczy' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Witam!! Dostalem wczoraj moja flipout niedosc ze z angielskim menu to WiFi jakos nie dziala. Router: Dlink 524 Rodzaj zabezpieczen: sprawdzalem kazdy wariant Uslugodawca: Vetra S.A Uwagi: Dodam ze u kolegi ktory ms inny router internet dziala znakomicie. Wiec problem lerzy albo po stronie ustawien telefonu albo routera. Na telefonie pisze ze polaczono z internetem. Ale nawet nieda sie wejsc w Android Market, youtube itp.. Prosze o pomoc!
  2. witam, stworzyłem w windows vista siec ad hoc i moj galaxy s nie widzi jej ? inny tel z wifi bez problemu znajduje ta siec
  3. Mam problem.. od 2 dni jak cos sciagam to chodzi mi jak zolw. Jak probuje sie polaczyc z internetem to nie chce sie polaczyc. mam htc wildfire, uzyte 86 mb transferu na 100 mb. resetowalem itp i nic nie pomagalo. Czy to moze byc ogolny problem z siecia 3g czy z moim fonem? Moze doradzicie isc do ery zeby to sprawdzili?
  4. Od 2 dni mam Samusnga Galaxy Tab (android 2.2) wszystko bylo fajnie az do dzisiaj. Rano kiedy chcialem sie polaczyc z internetem(livebox) przez wifi zauwazylem ze przestal dzialac. Wszedlem w ustawienia i sprawdzilem, pojawial sie komunikat "Otrzymywanie adresu IP z sieci....." i tak w kolko. Dodam ze z innymi sieciami laczy sie normalnie. Prosze o pomoc.
x