Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów '4.1.2 jelly bean' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. W związku z kilkoma sposobami ściągania roota z brzytew, które w moim przypadku nie zadziałały, przedstawiam <fanfary> Najprostsza metoda ściągania ROOT'a dla Motoroli Razr XT910 z Androidem 4.1.2 (Jelly Bean) Nie odpowiadam za możliwe uszkodzenie telefonu. Wszystko co jest tu opisane robicie na własne ryzyko. Link do oryginalnego tematu. Nie bójcie się chińskich znaczków. Zarówno instalacja programu i zdejmowanie samego ROOT'a są banalnie proste . Na początku należy pobrać ROOT MASTER'a - oficjalny link do najnowszej wersji programu (może być bardzo niski transfer) lub link z wersją 1.7.0.3882 (której ja użyłem). Oraz sterowniki do naszej Motki (o ile jeszcze takowych nie mamy) - link. 1) Jeśli jeszcze tego nie zrobiliśmy - instalujemy sterowniki Motoroli. 2) Telefony podłączamy jako urządzenie multimedialne (MTP) z włączonym modułem debugowania USB. 3) Instalujemy Root Master'a 4) Zdejmujemy ROOT'a!
  2. Witam, mam problem otóz posiadam czystą nie modyfikiowaną XPERIE SOLA, i chciałbym zmienić system na 4.1.2, znalazłem na XDA [ROM] [JB] Unofficial JB stock rom for Xperi… | Sony Xperia P, U, Sola, Go | XDA Forums i nie do końca wiem jak to zrobić, czy muszę mieć roota, cwm i inne rzeczy (i jesli tak to jak ?) Prosiłbym o jak najbardziej szczegółowy poradniki krok po kroku Z góry dzięki, ---------- Post dołączono 05-10-14 o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano 04-10-14 o 15:34 ---------- Ahh... to cudowne forum
  3. pbkbisk

    Zepsuty modul GPS?

    Witam. Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale moj windows i klawiatura nie sa w nie wyposazone. Moje pytanie dotyczy modulu GPS w ACE 2. Obecny ROM 4.1.2 I8160XXNB1 po aktualizacji, z MG2, przez wi-fi. Przed aktualizacja w Kies do 4.1.2 korzystalem z navigona i wszystko bylo ok. Potem rok przerwy... i juz nie dziala. Przeczytalem milion watkow na roznych forach i moge stwierdzic ze GPS nie lapie fixa. Wykorzystalem juz chyba wszystkie sposoby z internetu na sprawdzenie GPS. Setki programow typu "GPS fix, status, checker, tools, pro, mega" i innych podobnych - nie pomoglo. Dane eXtra a-gps takze nie pomagaja. WIPE - nie pomoglo. Restart - nie pomogl. Ponowne wgranie ROMu z watku na tym forum (MG2) - nie pomoglo. Zainstalowanie CM 10.1 - nie pomoglo. Przejscie na GB - zakonczylo sie porazka, telefon wystartowal za 50 razem w trybie download (modly zostaly wysluchane), wiec sie nie zastanawialem i wrzucilem spowrotem JB MG2 hehe. Nie sprawdzilem na GB, poniewaz boje sie ponownie sprobowac. Objawy: W otwartym polu z czystym niebem po 5 minutach udalo sie raz zlapac sygnal GPS ale tylko na 20-30 sek. Laczenie trwalo okolo 5 minut. Z balkonu czasem widzi nawet 2 satelity, ale nie laczy sie z zadnym. Mam w domu tez LG L9 i SE Xperia x10 mini pro - na tym samym balkonie widza 12 satelit i ze wszystkimi sie lacza. Laczenie trwa srednio 10 sek. Czy modul jest zepsuty? Czy moze to wina ROMu ? Macie jeszcze jakies pomysly jak uruchomic gps? Nie chce mi sie oddawac do serwisu, bo przez tydzien bede skazany na tego kobiecego SE x10 mini pro... ---------- Post dołączono 02-04-14 o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano 01-04-14 o 22:10 ---------- Zanioslem telefon do serwisu. Raczej wina hardware, poniewaz od rana nie zobaczylo nawet 1 satelity pod golym niebem.
x