Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'GT-S5830i' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Witam kolegów. Od kilku dni próbuję przeskoczyć na swoim samsungu z androida 2.3.6 do 4.4.3. Wgrałem roota i wyczytałem iż przed wgraniem CWM lepiej zrobić backup EFS/IMEI. Problem w tym, że próbowałem chyba 10 programów do takich operacji i każdy ma problem z zrobieniem tego backupu. Przykładowo na EFS professional Tool ładnie widzi mi telefon i roota ale gdy przechodzę do zakładki "Backup" i mam wybrać w filtrze urządzeń to nie ważne co wybieram zawsze wyskakuje błąd. Pomoże ktoś?
  2. Witam! Mam dziwny problem z telefonem mojej Mamy. Kupiłem jej nowy komputer, chipset Intel H170, system Windows 8.1 x64 Pro i po podłączeniu do telefonu nie mam reakcji ze strony USB, ani na telefonie, ani na komputerze. Telefon się ładuje, ale nie pokazuje, by był podpięty pod USB. Komputer natomiast w ogóle nie wykrywa podłączenia nowego urządzenia. Pod te same porty podpinałem swoje Lenovo i bez problemu telefon wykrywał się nazwajem z komputerem. Mam też starszy komputer z Windows 7 Home, chipset chyba pod Sandy Bridge, bez problemu wykrywa Samsunga i mogę normalnie przesyłać dane. Nie mam pomysłu, co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam. Yulek
  3. Witam. Próbowałem wgrywać dzisiaj coś innego na Ace, ale niestety oczywiście mi się nie udało bo samsung jest głupi Zrootowałem według jakiś tam poradników. No i próbuje wgrać CynogenMod 10.2 wrzucam na karte wipe instal iIII error 7 czy coś w tym stylu. No to prób nr 2 i to samo. Wyszukałem w jakimś z postów link do Vivi Rom v3 coś tam coś tam. NIe wiem dokładnie. Wrzucam, znowu wipe instal i jakies errory nieznane. coś takiego : E:Cant open /cache/recovery/las (dalej nie widać) ?? Robie rebot i zawiecha na logo samsunga. Raczej nie ma innego sposobu jak wgrać oryginalnego softa przez odina, ALE JAK TO ZROBIĆ ? HMM . p.s Jeśli chodzi o cwm to próbowałem zainstalować 5.0.2.6 jednak nie działał na G5830I w sensie wysakiwał ten error z 7 przy instalacji więc gdzie znalazłem jakiś tam. Nie wiem jaki... ;d
  4. W końcu udało mi się zrobić roota w moim Ace i odinstalowałem zbędne aplikacje systemowe, ale niestety nie zwiększyła mi się pamięć wewnętrzna Co zrobić aby zwolnić tą pamięć ;/
x