Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'I9505 bateria pada' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam wszystkich. Od dwóch tygodni użytkuje s4. Telefon wymieniłem przez olx za swoją lumie. Telefon nie jest już objęty gwarancją. Opiszę wszystkie problemy, bo nie wiem czy nie są one ze sobą związane. Mianowicie: Wymieniłem baterię na nową, bo wytrzymywał ok 6 godzin z bardzo umiarkowanym użytkowaniem( parę SMS, kilka minut rozmów i Internetu). Po wymianie baterii wszystko bez zmian. Nowa i Stara bateria po ładowaniu do 100% pokazywały szacowany czas pracy na 10h 36min. Było tak na stocku 5.0.1. Postanowiłem wgrać cm13, jednak jest bez zmian. Dodatkowo, poniżej 50% baterii, telefon potrafi w kieszeni się nagle rozładować (wczoraj wychodząc z domu miałem 40%, po 10 min było już 20%. Chciałem wykonać krótki telefon i po minucie telefon sam się wyłączył, i udało się go włączyć dopiero po kilku minutach ładowania, bo jakby brakowało energii na uruchomienie). Podczas przeglądania Internetu w ciągu 30 min tracę ok. 50% baterii. Dodatkowym problemem jest komunikat o braku karty sim. Dzieje się tak kilka razy dziennie. Czuć również nagłe wzrosty temperatury. Proszę o porady co powinienem zrobić. Czy wgrać stocka 4.4. Lub 5? Czy zostać na cm13, i wykonać wszystkie wipe'y kilka razy? Karta sim była wymieniona już kilka dni temu. Poprzedni właściciel twierdził, że wszystko działa i bateria po całym dniu i 2 godzinach Internetu wieczorem ma 30%. Z tego co czytałem na forach byłoby to możliwe, ale nie wiem, czy poprzedni właściciel trochę nie kolorował. Z góry przepraszam, że zakładam nowy temat, ale problem jest złożony i nie mogłem znaleźć dokładnie takiego wątku. Pozdrawiam i proszę o rady.
x