Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'androi' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Elninoncfc

    Aplikacja na systemową bez roota

    Witam, da się wgrać aplikację na telefon jako aplikację systemową ? Twrp i root odpada bo safety net i te sprawy... Przez adb jakoś się da ?
  2. Dziku123

    Jakość wideo na YouTube

    Witam, czy jest jakiś sposób aby "odblokować" wyższe jakości na YouTube? Wiem, że Ace 4 wspiera 1080p (Streamy na Twitchu spokojnie działają w 1080p 60fps) a na YouTube maksymalna jakość to 480p. Jest to trochę męczące, bo jakość filmów jest przez to kiepska a aplikacja nie korzysta z potencjału telefonu. Żeby chociaż było to 720p 60fps Pozdrawiam!
  3. Witam. Dzisiaj chciałem zrobić downgrade systemu na moim telefonie [Xperia U]. No więc ściągam obraz, flashtoola, podpinam telefon pod komputer w trybie debugowania (musiałem root zrobić żeby zrobić backup) i nic. Komputer nie wykrywa mojego telefonu. W FlashTool pisze : 12/037/2013 13:37:25 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device. 12/037/2013 13:37:25 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool. No to wchodze do folderu drivers w FlashTool, zaznaczyłem WSZYSTKIE sterowniki, zainstalowały się, jednak problem nie ustępuje. Poprosiłem kumpla żeby mi dał swój tel [Xperia X8] z nią tak samo. Przeinstalowałem cały system, z XP na win7, instalacja FlashTool i ... znowu to samo. Komputer wykrywa tel. bez trybu debugowania, jednak z tym trybem jest "niewidzialny". Log z FlashTool>Devices>Check Drivers : 12/038/2013 13:38:14 - INFO - List of connected devices (Device Id) : 12/038/2013 13:38:14 - INFO - - USB\VID_0FCE&PID_6171&MI_01\6&2693A79E&0&0001 Driver installed : false 12/038/2013 13:38:14 - INFO - - USB\VID_0FCE&PID_6171&MI_00\6&2693A79E&0&0000 Driver installed : true 12/038/2013 13:38:14 - INFO - - USB\VID_0FCE&PID_6171\YT9003UF5V Driver installed : true 12/038/2013 13:38:14 - INFO - List of ADB devices : 12/038/2013 13:38:15 - INFO - - none 12/038/2013 13:38:15 - INFO - List of fastboot devices : 12/038/2013 13:38:16 - INFO - - none Nie mam pojęcia co zrobić. Z Góry dziękuje za pomoc
x