Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'arhd' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam. Mam problem, ponieważ nie działa mi Internet 3G i LTE w Playu. Kupiłem telefon na olx rzekomo z mikrofonem do wymiany. Rozmawiając przez telefon rozmówca słabo mnie słyszał, chyba, że krzyczałem do słuchawki, albo rozmawiałem na głośnomówiącym. Głos w wideo był w porządku, w rozmowach przez Facebook Messenger też, więc wyeliminowałem usterkę sprzętową. Telefon przed kupnem był naprawiany przez jakiegoś pseudo specjalistę, który myślał, że kiepski mikrofon to wina romu i wgrał Rom z brandem AT&T (HTC miał wtedy cida HTC__304 czyli z hiszpańskiej dystrybucji). Niestety na tym romie telefon gubil ciągle zasięg i nie łączył się z 3g i lte. Szybko zorientowałem się, że AT&T działa na innych częstotliwościach niż europejskie i zrobiłem S-OFF, zmieniłem cida na HTC__001, wgrałem Android Revolution HD z najnowszym firmware (7.19.401.22) oraz Radio pochodzące z firmware 7.19.401.2 (bo z 7.19.401.22 nie znalazłem). Niestety problem się nie rozwiązał i HTC dalej gubi zasięg, jedyne połączenie z Internetem jest dostępne tylko przez Edge i Wi-Fi. Przy ustawieniu "tylko 3G" w ogóle nie łapie zasięgu, a jak już jakiś złapie i włączę transmisję danych w ustawieniach widnieje napis "rozłączono". Dodatkowo mój głos w połączeniach nie jest najlepszej jakości i muszę czasami głośno mówić, żeby rozmówca mnie usłyszał. Może ktoś z was miał już taki problem i jest mi w stanie pomóc? Bo ja już nie mam pomysłów co to może być. Ostatecznie udam się do serwisu i wymienię antenę, ale nie jestem pewny czy to coś da, dlatego pytam się o poradę was.. ps. W załącznikach wrzucam screeny że specyfikacją telefonu. Jak wrócę do domu, zrobię jeszcze screena z bootloadera i z cmd z komendy fastboot getvar all. Jeszcze screen z CID Getter
x