Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'błąd ładowania' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Drodzy Forumowicze, Niecałe 2 lata temu telefon (LG G2 Mini) wpadł mi do wody -telefon nie wyłączył się od razu, działał w wodzie, po wyjęciu telefonu z wody wyłączyłem go i oddzieliłem baterie od telefonu, ale po wytarciu próbowałem go uruchomić i się nie udało. Po wysuszeniu przy próbie uruchomienie lub ładowania pokazywała się tylko pusta ikona baterii ze znakiem zapytania w żółtym trójkącie. Po oddaniu telefonu do oficjalnego serwisu wycenili mi naprawę na ponad 900 PLN, a jak oddałem do miejscowego fachowca, to stwierdził, że "płyta główna jest najprawdopodobniej do wymiany, bo dotyk np. działa", po ok. roku podczas przeglądania szuflad podłączyłem ten telefon do ładowania i zaczął się normalnie ładować i potem udało mi się go nawet uruchomić- myślałem, że już zadziała ale po tym jak go 2 -3 razy zrestartowałem telefon wrócił do tego samego stanu i raz na jakiś czas udawało mi się go uruchomić, niedawno kupiłem nową płytę główną uruchomiłem telefon i wszystko działało, po tym jak zrestartowałem telefon 2-3 razy, pojawił się ten sam problem co ze starą płytą główną- jedyne co się pojawia to ikona pustej baterii ze znakiem zapytania w żółtym trójkącie- domyślam się, że jest to problem z ładowaniem, ale np. na tej nowej płycie próbowałem innej baterii, ale jest to samo. Co może być problemem? - pomyślałbym, że kolejna płyta główna jest zepsuta, gdyby nie to, że na początku telefon się uruchomił, i wygląda jakby coś wykończyło tą płytę główną
  2. Cześć, wyskakuje mi komunikat: "Error when loading the SDK: Error: Error parsing D:\Android\eclipse android-sdks\system-images\android-23\android-wear\armeabi-v7a\devices.xml cvc-complex-type.2.4.d: Invalid content was found starting with element 'd:skin'. No child element is expected at this point. Error: Error parsing D:\Android\eclipse android-sdks\system-images\android-23\android-wear\x86\devices.xml cvc-complex-type.2.4.d: Invalid content was found starting with element 'd:skin'. No child element is expected at this point." O co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc
x