Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'bialy ekran' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, Prosze o porady odnosnie przywrocenia do zycia telefonu DESIRE (brand ERA) do Androida 2.2 , zaznaczam ze jestem totalnie zielony, wiec prosze o proste opisy . W tym momencie jestem w ciemnej d.. , poniewaz po kazdym wlaczeniu telefonu , ekran zatrzymuje sie na białym ekranie z logiem HTC i dalej juz nic sie nie dzieje. Wczesniej troche eskperymentowalem z telefonem: wgralem CyanogenMod, pozniej przerzucilem sie na Androida 2.3, aczkolwiek widzac ostre spowolnienie chcialem wrocic do Androida 2.2 i tu powstal problem, podczas przywracania telefonu do 2.2 wysypala sie instalacja i nie mam pojecia co sie zawalilo:facepalm:. Szukalem pomocy na roznych forach, ale niestety nic nie pomoglo. Moja aktualna konfiguracja: SPL/hboot version: 0.93.0001. Radio version: 5.11.05.27. Main software version: 2.29.405.5. cid: t-mob009. cpld: none. product: bravo. mid: pb9920000. security: on. build-mode: ship. Czy ktos mial podobny problem lub wie jak z tego wybrnac bez problemu ??
x