Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'bledy' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam, jestem posiadaczem Kruger&Matz Live 2, pare miesięcy aktualizowałem andka do KitKata. Przez jakiś czas było całkiem ok, prócz tego, że dość często wyłączał się będąc w stanie bezczynności, ale przymykałem na to oko - powiedzmy. Jednak wczoraj, z niewiadomych powodów, po odblokowaniu ekranu telefon zaczął dosłownie wariować. Zapętlające się komunikaty błędów np. "Niestety aplikacja Usługi Google Play/Kalendarz itd. została zatrzymana" albo "Niestety, proces android.process.acore został zatrzymany". Nie mam praktycznie do niczego dostępu z powodu tych wyskakujących okien. Pisałem do serwisu K&M wiele nie pomogli, pewnie nie wiedzą o co chodzi. Wysłali mi link do innego softu, wgrałem przez recovery, lecz i to nic nie dało - w logach było: "symlink: some symlinks failed E:Error in /tmp/sideload/package.zip (Status 7) Installation aborted" Dodam, że próbowałem chyba wszystkiego, począwszy od wipe'a od strony recovery, próbowałem też czyścić samymi ustawieniami fabycznymi z poziomu androida, nic to nie dało, nic się nie zresetowało. Miał ktoś z Was podobny problem? Ja nie mam pojęcia już co mogę zrobić. Z góry dzięki, pozdrawiam!
  2. mat01

    Czeste bledy w markecie

    gdy wchodze do marketu to ciagle mi wywala blad sieci, czym to jest spowodowane? APNami? nic takiego nie mam ustawione wiec nie wiem. Dodam ze internet dziala
x