Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'bluteoth' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Jak składałem zamówienie miały być pod 7Tpro ostatecznie są pod Note 10+ słuchawki bezprzewodowe Oneplus bullets wireless 2 wczoraj przyszły z Ali. Przesyłka AliExpress Standard Shipping zakup (czarny piątek) 29 listopad / dostawa 12 grudnia. Koszt 64,80 $ / 248,48 złoty. Grają jak to powiedział mój syn zarąbiście. Rzeczywiście grają bardzo czysto. Szkoda, że Note 10+ nie wspiera aptx hd. Link do znalezionej recenzji - https://pl.ditching.eu/recenzja-oneplus-bullets-wireless-2/ Mam słuchawki QCY ale nie mają startu do bullets wireless 2. Według kolegi który ma Galaxy Buds stwierdził że WB2 grają czyściej są dobrze zrównoważone z fajnym basem
  2. Witam mam problem z moim a6 2018, gdy wlaczam Bluetooth nie włącza sie a w ustawianiach adres jest niedostepny. Gdy przewóce do ustawien fabrycznych dziala krotki czas i znowu się nie załącza. Co to może być? Pozdawiam
x