Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'brak sieci' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 22 wyników

  1. Dzień dobry, mam dość poważany problem. Dzisiaj miałam nową aktualizację telefonu, a po niej telefon nagle przestał widzieć sieć (brak zasięgu, LTE). Wcześniej nie było takiego problemu. Żadne zmiany w ustawieniach również nie przynoszą skutku, reset też. Nie mogę wybrać operatora ani edytować "punktu dostępowego" ręcznie. Sprawdzałam również z inną kartą, ale nic to nie dało. Czy ktoś miał podobny problem i wie co na to zaradzić? Telefon kupiłam nowy, jest w pełni sprawny w sieci Orange, więc sądzę, że to wina aktualizacji.
  2. Ten wątek jest wątkiem zbiorczym. W nim piszemy o problemach z siecią, zasięgiem, internetem mobilnym, kartą sim w galaxy S4.
  3. Cześć, mam problem z matem 10 lite. Mój telefon traci sygnał co jakiś czas. Telefon jest włączony, internet działa normalnie (jest cały czas online), ale jeśli ktoś dzowni, to słyszy sygnał zajętości. Nie dostaje żadnej wiadomości, ani powiadomienia, że ktoś próbował się połączyć. To, że jest coś nie tak mogę zauważyć dopiero wtedy, gdy ja chcę zadzwonić. Pokazuje się wówczas komunikat, że sieć jest niedostępna, a w lewym górnym rogu, że dostępne są tylko połączenia alarmowe. Po ponownym uruchomieniu sieć wraca, ale problem występuje ponownie po kilkunastu godzinach (czasem kilku dniach). Zrobiłem wipe, ale nie pomogło. Ma ktoś podobny problem? Może kwestia oprogramowania/ustawień? Na żadnym telefonie wcześniej nie miałem takiego problemu. Sieć - nju mobile Wersja oprogramowania - B133 Z góry dzięki za pomoc
  4. Witam. Mam bardzo duży problem z telefonem postaram się go dobrze opisać.Samsung Galaxy Grand Prime. Zaczęło się od tego że straciłam całkowicie zasieg nie moge pisac ani dzwonic Internet tylko przez wi-fi jak włączę dane komórkowe to nie działa (jak włoze kartę do innego telefonu to normalnie mam zasieg dzwonię piszę...) oddalam telefon do naprawy i tam stwierdzili ze to przez antene, więc wymienili antene tel odebrałam dzisiaj i zasieg działał może 2 godziny a teraz znowu brak sieci ?!?! Pomóżcie o co może cchodzić
  5. Witam, jestem nowy na forum, więc jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie. Mój problem jest taki jak w temacie, mianowicie telefon nie chce połączyć się z żadną siecią (tylko połączenia alarmowe). Opowiem po krótce jego historię. Dostałem ten telefon od znajomego za przysługę. miał on jednak kilka wad, mianowicie nie działał mikrofon (ktoś go wylutował na tyle nieumiejętnie, że zerwał ścieżki) oraz uszkodzone było wejście usb (czasem działało, a czasem nie). Postanowiłem go naprawić, dlatego załatwiłem sobie płytę główną która była w pełni sprawna, jednak miała blokadę simlock od orange. Próbowałem ją zdjąć we własnym zakresie jednak przerosło mnie to, więc udałem się do serwisu. Tam blokada została zdjęta, jednak telefon podziałał zaledwie do wieczora tego samego dnia (?). I tu moje pytanie. Jak to naprawić? Uprzedzając pytania; nie, nie jest zablokowany, tak, karta sim działa prawidłowo w innym telefonie, tak, próbowałem formatu, wgrałem nawet stock rom 3-plikowy, tak, antena jest podłączona. Dodam jeszcze, że świeżo po tym jak wróciłem z serwisu flashowałem twrp, a nastepnie troche "podrasowanego" stock roma QS-i9300-JB (ze względu na wbudowany w instalatorze kernel Boeffla) z którego korzystalem na poprzedniej płycie kilka miesięcy i nie sprawiał żadnych problemów. Proszę o pomoc, bo mi już naprawdę ręce opadają. :/
  6. Witam Od kilku miesięcy mam problem ze swoim Samsungiem Galaxy s6 edge +, mianowicie po kilku sekundach, czasem minutach rozmowy rozłącza mi sieć. W czasie rozmowy pojawia się "pikanie" charakterystyczne w przypadku braku sieci, rozłącza rozmowę i pojawia się przekreślone kółeczko. Trwa to kilka sekund, po których mogę znowu się połączyć i po kilku sekundach/minutach problem się powtarza. Próbowałam już wszystkich ustawień sieci - nie pomaga. Telefon oddałam do serwisu, sprawdzili go, zresetowali, stwierdzili, że urządzenie jest ok, że może to być problem związany z jakąś aplikacją. Po jego odebraniu używałam telefonu bez wgrywania jakichkolwiek aplikacji, po pewnym czasie ściągnęłam kilka typu facebook, messenger, skype. Przez kilka tygodni wszystko działało sprawnie, niestety trzy dni temu problem znowu się pojawił. Jaka może być tego przyczyna? Ustawienia, a może karta sim? Proszę o pomoc.
  7. Iza Załączkowska

    Problemy z siecią

    Witam. Mam nadzieję, że ktoś się już spotkał z czymś podobnym. Posiadam HTC 610 Desire, problem polega na tym, że po uruchomieniu telefonu nie mam w ogóle zasięgu, nie mogę wybrać sieci ani ręcznie ani automatycznie. Po korzystaniu z jakiejkolwiek aplikacji, pojawia się informacja o problemie, po czym aplikacja się wyłącza, następnie przychodzi raport dotyczący awarii systemu i po chwili wyłącza się telefon i następnie się włącza. Stało się tak już kilka razy. Proszę o jakąkolwiek pomoc .
  8. Witam serdecznie, Mam pewien problem z moją Xperią S a mianowicie: Przed całą zabawą działałem na oprogramowaniu 6.2.B.1.96 zaktualizowanym przez PC Companion Z instrukcji zamieszczonych na forach odblokowałem bootloadera Zainstalowałem Lollipopa mod xperiaoverlay (mój telefon był strasznie wolny i chciałem sprawdzić inny system) Przy pomocy PC Companion przeszedłem na 6.2.B.1.96 i.....w tym momencie zablokował mi się bootloader z informacją "Bootloader unlock allowed: no" Obecnie jakiego systemu bym nie zainstalował przez Flashtoola (tryb flashowania) to za cholerę telefon nie chce połączyć się z siecią komórkową. Przy próbie połączenia telefon długo próbuje zarejestrować się w sieci, po czym wyświetla "Karta SIM nie pozwala połączyć się z tą siecią" . Telefon widzi wszystkie sieci jakie są dostępne w tej okolicy. Przy próbie wykonania połączenia awaryjnego: "Połaczenie nie powiodło się. Kod błędu:MM #5" Próbowałem flashtoolem zablokować i odblokować bootloader, ale niestety bez skutecznie. Mod Xperiaoverlay mam jako plik update.zip ale nie wiem jak bez fastboota mogę go z powrotem wrzucić na telefon. Nie mam już pomyslu co robić, siedzę już nad tym telefonem czwarty dzień Grzebię już długo na Youtube, forum Android oraz XDA i nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania. Może ktoś mi pomoże?
  9. Witam mam problem gdyż miałem wgranego custom roma na moim samsungu galaxy s3 I93o0,wszystko było w porządku do czasu aż zmieniłem sobie na nowy. Wszystko przebiegło pomyślnie tylko jest problem z siecią. Wykrywało kartę sim oraz sieć karty orange lecz było napisane brak usług.Zmieniałem modemy kernele nawet czyściłem 3 plikowym romem nic nie pomogło.Wgrałem rom który działał wcześniej i niby pokazuje że ma zasięg ale wyświetla się komunikat 'brak sieci.Wybarna sieć (orange) jest nie dostępna(na innym telefonie karta działa) jak ktoś dzwoni do mnie to ma sygnał ale ja nic nie mam. Jak to naprawić???
  10. Witam piszę w sprawie porady, ponieważ mam S3 który nie widzi sieci. Cały czas jest przekreślone kółko na górnym pasku, Kartę sim czyta poprawnie ponieważ prosi o PIN. Jakiś czas temu zdejmowany był simlock aczkolwiek telefon działał. Teraz nie mogę postawić telefonu w żaden sposób wgrywałem już różne modemy itp. IMEI jest poprawny. Próbowałem wgrać 4.3 XEO, robiłem kilkukrotnie wipe data, wklepywałem na nowo IMEI, wrzucałem różne modemy ale nic to nie daje. Podaję zrzut z Z3X Oczekiwanie na urządzenia ADB... OK Czytanie informacji z telefonu... Model telefonu: GT-I9300 Wersja Androida: 4.3 Kod produktu: GT-I9300RWDXEO Wersja telefonu: I9300XXUGNA8 wersja PDA: I9300XXUGNA5 wersja CSC : I9300XEOGNC1 CSC kod kraju: Poland CSC kod sprzedawcy: XEO HW wersja: MP 1.100 S/N Telefonu: RF1C570N4KE Modem board: RF cal date: 2012.5.29 IMEI: 353163053181797 Sprawdzanie praw Super user... Prawdziwy Odczyt danych NV... OK Sprawdzanie niezwykłe... OK Uruchamianie zTool, proszę czekać... OK Detected new type of security version 0 Obliczenie... OK Zapis danych NV... OK Restart telefonu... OK Naprawiono Done with Samsung Tool PRO v.23.3 Sprawdzałem fora jednak nie mogłem doszukać swojego problemu, ponieważ wszystko wydaje się być ok.
  11. Witam telefon kupiłem około 5msc temu na aliexpress. Wszystko było w porządku użytkowałem go sobie bez roota, gdyż na moje potrzeby mi to starczało. Wczoraj wcześnie rano dzwoniłem jeszcze z telefonu normalnie wszystko działało, natomiast po około 2h od ostatniej rozmowy pojawiły się krzyżyki na obu sieciach. Pomyślałem uruchomię ponownie i będzie z głowy. Niestety późniejsze próby uruchamiania, wyciągania, wkładania kart sim itd. włącznie z resetem fabrycznym niestety nie przyniosły rezultatu. Telefon normalnie działa, ale przestał widzieć moje karty sim dodam, że używałem oba porty karta niemiecka + polska. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i mógłby mi poradzić co mogę zrobić w tej sytuacji? Pozdrawiam
  12. ghost1096

    Brak możliwości dzwonienia

    Witam, w temacie HTC One X jestem nowy, dlatego proszę o pomoc doświadczonych magików w temacie. Krótko o słuchawce. HOX kupiony kilka dni temu, wcześniejszy właściciel powiedział, że telefon przywieziony był z UK 2 lata temu i tyle czasu go używał. Menu zostało spolszczone. Będąc w Polsce na urlopie korzystałem ze swojej karty (angielskiej) i wszystko było dobrze. Obecnie po powrocie do Anglii mam możliwość jedynie korzystania z internetu. Telefon nie nawiązuje ani nie odbiera połączeń przychodzących jak i wychodzących. Próba zadzwonienia kończy się zerwaniem przed pierwszym sygnałem. Proszę o pomoc bo nie mam już pomysłu co to może być i pozostałem bez telefonu. Z góry dziękuję i pozdrawiam
  13. Mam problem z Lenovo 2 a dokładnie z połaczeniem przez modem. Po włożeniu karty GSM na wyświetlaczu w lewym górnym rogu jest ikonka o połaczeniu i sygnale sieci(kreski siły sygnału nawet pracują ) Na stronie blokady mam informacje o połaczeniu z siecią Aero2 czy Plus (na nich tylko sprawdzałem bo innych nie mam) Pomimo to mam komunikat po włączeniu np.przeglądarki , ze jestem off line i nie mam połączenia z siecią. Co do Aero 2 od razu zaznaczę, że nie chodzi tu o Captcha bo mam wykupiony "abonament" Na karcie plusa mam to samo. Wcześniej chodziło to bez zarzutów. Teoretycznie modem działa ale nie mam połączenia ,robiłem reset ale nic nie pomogło. Ktoś spotkał sie z podobnym problemem? Uzupełniam informację, że transmisja danych jest właczona.
  14. Witam kolegów. Jako, że jestem osobą proszącą o pomoc dopiero, kiedy "przeczytam cały internet" i spróbuję wszystkich dostępnych rozwiązań, nie zakładam bez powodu tematów na forach internetowych. Dlatego jest to mój pierwszy temat na tym forum. Postaram sie opisać mój nietypowy problem, na który nie znalazłem odpowiedzi na polskich, zagranicznych forach, jak również wśród znajomych; Posiadam samsunga s3 mini z NFC. Zakupiłem go w orange wraz z abonamentem. Po niecałym roku eksploatacji siadł mikrofon, więc odesłałem go do serwisu. Serwis wlutował nowy mikrofon przy okazji zmieniając soft. Nie pamiętam jaki był wcześniej, ale i tak top nie ma znaczenia. Serwis zainstalował JB 4.1.2 oczywiście brandowany. Niestety po tej operacji przy założonym gumowym etui musiałem ściszać głośność podczas rozmowy, gdyz moi rozmówcy mieli echo tego,co do mnie mówią. Poczytałem i gdzieś znalazłem wpis mówiący, ze to może być wina softu. Jako że bez roota nie mozna zrobić pełnej kopii ustawień oraz aplikacji, dałem sobie spokój z kombinacjami. Ale z okazji przeziębienia, które spowodowało, że postanowiłem posiedzieć kilka dni w domu piostanowiłem zainstalować rom SlimKat 4.4.4. Niestety po instalacji telefon rozpoznaje kartę sim, pozwala zadzwonić na 112 i nic więcej. Nie wyszukuje sieci, ręcznie też nie da się "złapać" zasięgu. Po instalacji JB 4.1.2 (Brandowany przez Orange -w wersji z NFC ) wszystko wraca do normy. Instalowałem SlimKata z innego źródła i to samo. Próbowałem również Carbon oraz CM12 z NovaFusion - to samo. Walczę już dobre kilka dni i jedyne, co znalazłem, to problemy z EFS gdzie wywala sie IMEI - a u mnie IMEI pozostaje prawidłowy. Za to numer seryjny zmienia sie na 47902077b1533078. Po instalacji JB 4.1.2 powraca do takiego, jaki widnieje na naklejce. Teraz fakty; Root robiłem przez Kingo. Simlock zdjęty boxem. Recovery TWRP 2.7.0.0. Romy wrzucane przez recovery i Odina (i tak i tak nie ma zmian w SN). Zeszłej nocy wypakowałem ROM 4.1.2 i zamierzałem spróbować za pomocą Odina przez przycisk Phone i zainstalowanym romie 4.4.4 wrzucic sam plik modem.img z rozpakowanego JB, ale (i tutaj mam kolejny problem) nie mając poprawnego backupu EFS wolałem dać sobie spokój. Teraz dwa pytania; 1. Czy instalacja modemu z JB ma jakikolwiek sens ? 2. Czy istnieje aplikacja pozwalająca na zrobienie backupu partycji EFS w i8190 bez uzycia ADB ? Na czas przeziębienia zainstalowałem się u dziewczyny i korzystam z jej komputera, na którym jest zainstalowany Windows XP Speed2 (tuningowany-ma wywalone część usług i instalacja niektórych sterowników wiąże się z przekopywaniem internetu i cyrkowymi akrobacjami na plikach systemowych windowsa-przerobione) na którym jest problem z ADB. Moje kopie EFS robiłem za pomocą TWRP i wygląda to tak; jeden plik efs.ext4.win 256kB i drugi plik efs.ext4.win.md5 1kB co jest oczywiście zbyt "lekkie". I taka ciekawostka; CM12 z NovaFusion nie przyjął mi dwa razy pinu, a po przełożeniu karty sim do innego telefonu zostałem poproszony o kod PUK (mimo tylko dwukrotnie nierozpoznanego kodu PIN). Dziękuję za zainteresowanie tematem i pozdrawiam. czerwienny
  15. Witam, posiadam od około pół roku Samsunga Galaxy S3 mini. Ostatnimi czasy traciłem zasięg i myślałem, że jest to wina ze strony Orange, aczkolwiek od kilku dni nie mam w ogóle zasięgu. Po uruchomieniu telefonu normalnie muszę wpisać PIN, ale potem nic się nie dzieje. Przywracałem ustawienia fabryczne, wkładałem inne karty SIM i nadal nic. Co robić? Proszę o pomoc.
  16. Mam problem z androidem 4.04. Mianowicie gubi mi sieć, po wyłączeniu i włączeniu telefonu wszystko jest ok, dodatkowo rozłącza w trakcie rozmowy. Telefon 2 razy był już w naprawie. Za drugim razem dostałam nowy telefon, ale problem dalej jest Chce dodać że z kartą jest wszystko ok bo w innym telefonie nic takiego się nie działo.Podejrzewam że to wina aktualizacji androida którą zrobiłam też po otrzymaniu nowego telefonu. Chciałabym cofnąć tą aktualizacje ale nie wiem jak. Przeglądałam forum ale że tak powiem nic nie rozumiem. Wiem tylko że trzeba użyć programu flashtool i tyle. Proszę o pomoc. Mój telefon Sony Xperia U
  17. Witam, Na wtępie powiem że jestem zielony w tym temacie. Posiadam telefon Samsung SGSIII i stockowy system zaczął już mnie denerwować (wolno otwierające się kontakty, sporadyczne przycinanie się telefonu), więc postanowiłem wgrać custom ROM'a. Oczywiście nie oczytałem się w temacie i zrobiłem to w zły sposób. Najpierw zrootowałem telefon. Później zrobiłem backup systemu (i tu był błąd) lecz w recovery stockowego systemu. I następnie wgrałem nowy Custom ROM. Po paru dniach używania stwierdziłem że jest on jeszcze gorszy o tego stockowego i postanowiłem że do niego wróce. Ale oczytując się dalej w temacie zauważyłem że przy robieniu backupa zrobiłem błąd i powinienem go zrobić na jakimś nowym CWM Recovery. Nie dałem rady zrobić backupa gdyż wywalało błąd. Myśle że jest on w złym formacie i przez CWM Recovery nie pójdzie. A dokładnie to backup składa się z 6 plików: (nandroid.md5 ; cache.ext4.tar ; data.ext4.tar ; system.ext4.tar ; boot.img ; recovery.img) I tu jest jedno pytanie: Czy dało by się wgrać system z tego backupa? Jeżeli tak to w jaki sposób? Tutaj się nie udało więc ściągnąłem z internetu stockowy ROM Samsunga i myślałem że wszystko pójdzie z górki lecz (i tutaj jest drugi problem) po wgraniu tego Stock Rom'a zmieniło się moje IMEI (pocz. 0049) oraz miałem brak sieci. Czy coś mogłem zrobić nie tak? Czy jest sposób na powrót do starszego stockowego Romu? Proszę o pomoc
  18. Witam. Od pewnego czasu jestem posiadaczem motoroli defy. Telefon na początku działał sprawnie i bez zadnych problemów. Jakiś czas temu jednak straciłem możliwość wyszukiwania sieci a telefon automatycznie nie jest w stanie się połączyć. Wgrałem basebandswitcher i próbowałem zmienić pasmo częstotliwości jednak wszystko pozostało bez zmian. Wszelkie zmiany sieci 2G/3G też nie poskutkowały. Cały czas widnieje znaczek przekreślonego czerwonego kółka lub czerwonego krzyżyka. Osobiście uważam że nie jest to problem karty SIM gdyż pomimo że działa na innych telefonach została wymieniona na nową. Nie jest to także problem anteny na co wskazuje możliwość wykonywania połączeń alarmowych (112). Telefon nie uległ zalaniu ani uszkodzeniu poprzez upadek itp. Dodam tylko że jestem w sieci Play ale przy próbie włożenia karty innego operatora nic nie pomogło.
  19. siema, mam problem po przylocie do Anglii telefon nie rejestruje się w żadnej sieci, próbowałem kartę angielską i polską (kumplowi na tym samym sofcie i ustawieniach działają obie), próbowałem miui, cyanogenmoda7, robiłem wipy itp, ustawiałem ręcznie apn'y i nic nie pomaga. We wcześniejszych latach nie miałem takiego problemu a bardzo potrzebuje teraz telefonu.. :/ ktoś ma jakiś pomysł ?
  20. Witam, często zmieniałem romy w mojej x8 i nie raz zrobiłem coś źle i musiałem przywracać stockowy rom. Przy ostatnim przywróceniu wgraniu od nowa roota busyboxa i xrecovery gdy wgram nowy rom nie mam w ogóle zasięgu, wpisuje pin i nic nie da sie dzwonić pisze że sieć komórkowa jest niedostępna. Na stockowym romie wszystko działa. Nie mam pojęcia co jest przyczyną
  21. szczawers

    Brak zasięgu

    Telefon mam zrootowany na MIUI. Do dziś było wszystko w porządku. Wczoraj wykonywałem połączenia, wysyłałem sms itd. Wieczorem rozładowała się całkowicie bateria więc podłączyłem do ładowania. Rano po uruchomieniu telefonu nie miałem zasięgu. Pomyślałem, że to chwilowa sytuacja, więc się nie przejąłem. Po kilku godzinach chciałem wykonać połączenie i zwróciłem uwagę, że wciąż nie ma zasięgu. Wyłączyłem telefon i włączyłem go ponownie i bez zmian. Sprawdziłem czy tel wyszukuje inne sieci i widzi moją sieć jak i inny choć kiedy chcę ręcznie połączyć z moją wyskakuje komunikat, że jest to niemożliwe i aby spróbować później. Próbowałem włożyć kartę innej sieci jednak efekt ten sam - brak zasięgu. Telefon nie upadł i nie uderzyłem nim nigdzie. Planuję jeszcze przejść się w różne miejsca po za mieszkaniem i sprawdzić jak tam będzie z zasięgiem, jeśli to nie pomoże to zostaje przywrócenie ustawień fabrycznych. Czytałem, że może być to wina radia, lecz nie mam aż tak dużego doświadczenia aby ustalić to na 100%. Może ma ktoś jakiś pomysł lub miał podobny przypadek i potrafi udzielić mi porady?? Raczej nie chcę oddawać tel. do serwisu :/ Przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie zmieniło, będę próbował zmienić rom choć nie wiem czy to coś da :/ Zmiana romu nie pomogła. Zostało wgranie nowego radio. Czy ktoś się orientuje jak to robić?? Może ktoś ma jakiś inny pomysł??
  22. Witam wszystkich Mam pewien denerwujący problem z moją Xperią X10. Generalnie po wgraniu na telefon dowolnego roma wszystko działa b. dobrze i płynnie, ale jest jeden problem. Cały czas pokazuje mi się 'no service', jakby nie było karty SIM włożonej. Mam telefon z którego/na który nie można dzwonić. Ironia losu Szukałam wczoraj czegoś w internecie na ten temat i szczerze mówiąc nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić. Przeglądałam rożne wątki i przewijało się mnóstwo informacji. Było coś o flashowaniu radio (radia?) i basebandach, ale żadnych konkretnych informacji, co zrobić, żeby w końcu telefon działał w pełni sprawnie. Nie wiem o co chodzi z tymi basebandami. Wczoraj w zasadzie pierwszy raz wgrywałam na telefon custom rom'a, a z samym Androidem mam styczność od ok. miesiąca Skończyło się na tym, że wgrałam od nowa zwykły, niemodyfikowany soft i tutaj nie mam problemów z siecią. Jednak jak wiadomo oryginalny soft jest wkurzający, więc wolałabym jednak zainstalować jakiś lepszy i w pełni cieszyć się możliwościami telefonu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie wskazówki
x