Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'certyfikat wifi' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, na Politechnice Łódzkiej jest system dostępu wifi poprzez wyrobienie certyfikatu, otóż na moim Drivie on nie działa (miałem wcześniej na poprzednim telefonie, mam obecnie na laptopie i wszystko działało) czy ktoś jeszcze spotkał się z takim problemem? Od razu mówię, że potrafię ten certyfikat odpowiednio skonfigurować, gdyż go wcześniej nie raz instalowałem. Druga sprawa o którą chciałbym spytać to czy ktoś prócz mnie ma problem z messengerem? Gdy próbuję komuś odpisać z poziomu 'dymku' to nie może się drive połączyć z internetem, a gdy wejde w messengera poprzez ikone, a nie 'dymek' to od razu net działa sprawnie. Jakieś sugestie? btw. Battery guru odinstalowane, budzik wyłączony. @edit A i ten generalnie certyfikat działa i jest wykrywany, bo przy połączeniu trzeba skonfigurować to połączenie wifi według zaleceń w instrukcji na stronie i m.in. wybrać certyfikat(potem postaram się foto wrzucić), lecz gdy już kliknę połącz z poziomu ustawień tego wifi, to dłuuugo próbuje łączyć po czym na chwilę jest napisane połączono i rozłącza. ;/ czyli tak jakbym źle ustawił certyfikat, ale jest on na 100% poprawnie skonfigurowany.