Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'cubot dinosaur' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam. Proszę o pomoc, gdyż mam dziwny problem z GPS-em w moim telefonie i transmisją danych. 1. GPS działa jedynie, gdy jest włączona tylko jedna karta sim i połączenie LTE, ale skacze co jakiś czas o kilka metrów. Próbowałem w ustawieniach przełączać na różne tryby lokalizacji oraz wyłączyć A-GPS a nawet na nowo pobrać dane EPO. 2. Gdy gram w grę, to co kilka minut mnie rozłącza i niekiedy to co zrobiłem wcześniej muszę zaczynać robić od nowa. Nie ma różnicy, czy jestem połączony z LTE, 3g czy Wi-Fi (numer z Play). Próbowałem na kilku kartach tego samego operatora, niestety jest tak samo. Działa dobrze na Aero2. Dodatkowo, gdy włączę Wi-fi to widzę napis: NVRAM WARNING: Err = 0x10 Telefon Cubot Dinosaur Android 6.0 V11_2016_06_18
  2. Witam. Posiadam telefon Cubot Dinosaur. Mój problem polega na tym, że nie mogę zaktualizować romu do żadnej wersji, która została dla niego wydana. Wersja CUBOT_DINOSAUR_V10_20160516 działa normalnie. Z karty sd mogę zaktualizować ją do V11. Niestety jak zaktualizuję do wersji V12 albo wyżej, to po włączeniu telefonu widzę tylko czarne pionowe paski na białym tle. Przy blokowaniu ekranu słychać dźwięk. Wygląda to dokładnie tak jak na tym zdjęciu: Wszystko wgrywam w Sp Flash Tool, który nie pokazuje mi żadnych błędów. Próbowałem metodą Firmware Upgrade jak i Download a także formatować pamięć flash z bootloaderem jak i bez. Jakieś sugestie?
x