Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'ecoo' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Norbert Kamin

    Problem z bootem ...

    POMOCY ! Witam otóż posiadam komórke ECOO E04 3 GB + Procesor: 8x 1,3 Ghz MTK 6753 RAM : 3 GB GPU:Mali-T760 Ekran : FHD 1920x1080 pikseli 5,5' Bateria : 2500mAh +Czytnik Linii Papilarnych Już miesiąc go posiadam i nie narzekam spisuje się świetnie Lecz miałem problem z 3 grami które lubiałem a były przeznaczone do Tegry ;/ ( np. Ashalt 8 ) W tym celu zrootowałem telefon Zakupiłem SetCpu Pobrałem G(ame)L(oft) Tools I do tej wyżej wymienionej aplikacji (GL TOOLS) potrzebowałem CF3D + pluginy ( CF3D = ChainFire 3D) Zainstalowałem za 1 razem CF3D i rebootuje mi telefon ( Normalka). Jednak po ponownym uruchomieniu okazuje się że nie zainstalował się (CF3D) . Patrzę co trzeba zrobić aby zrobić zaawansowaną instalacje i byłem święcie przekonany że naciskam anuluj ... okazało się że przeprowadziłem zaawansowaną instalację przez przypadek . "Fon" się rebootuje ... czekam 1...2...3...5...10...15 minut i ciągle było logo firmy. to wyciagłem baterie . Wkładam spowrotem baterię ... i przyciskam kombinację power + vol down Niestety recovery mode jest po chińsku ... wykonałem factory data reset ( wiem bo jak nacisłem przez 1 sekundę było napisane "Factory data resetting") to pomślałem że to naprawi Niestety nie pomogło. To włączyłem normalnie telefon patrzę a tu nawet nie pojawia się animacja , jest tylko logo które nie rusza się ani nie podświetla się tylko , jest "surowy " obraz z napisem i logiem ECOO Na kompie zainstalowałem wszystkie sterowniki VCOM do MTK pobrałem fastboota oraz flash toola Zaden z nich nie wykrywa mojej komórki :/ Patrzyłem na różne fora internetowe ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi ... Mam nadzieje że ktoś pomoże i uratuje mnie P.S. Próbowałem różne ROMY Podstawowy 4.4.4 i 5.0.1 i 5.1 Cyanogen Mod TWRP SPACE ROM wszystkie z tej oto strony w linku : -> http://www.needrom.com/category/others/e-f-g-h/ecoo/
  2. Inkacia

    Ecoo E04 Aurora

    Pomóżcie Kupiłam ten telefon kilka dni temu, dziś przywróciłam ustawienia fabryczne, telefon się włączył, po czym mam wpisać Privacy Protection Password. Problem jest taki, że ja niczego takiego nie ustawiałam, żadne hasło, które mogłoby ewentualnie zostać tu ustawione przeze mnie nie pasuje. Nie logowałam się też jako użytkownik przez Google, więc nie ustawiałam tam blokady. Obawiam się, że ktoś przed wysłaniem telefonu ustawił takie hasło, sprawdziłam, że w dniu wysłania telefonu łączył się z jakąś chińską siecią wi-fi. Czytałam też, że może to być wirus. Nie wiem co mam o tym myśleć, nie mam czasu/pieniędzy/chęci, aby odsyłać go do Chin przez coś takiego. Macie jakieś pomysły?
  3. Witam mam problem z telefonem. Może ktośna forum będzie umiał mi pomóc. Telefon działał sprawnie aż do momentu kiedy bateria rozładowała mi sie do 0 i telefon się wyłączył, po przyjściu do domu podłączyłem telefon i potem go uruchomiłem wszystko było super do momentu jak ukazał mi sie pulbit. Zaczeło się telefon się zawiesił i po 1 min sięresetuje i tak wkoło. Film Czy da sięcoś z tym zrobić ROM wgrałem ze strony producenta i nic to nie dało cały czas to samo sie dzieje.
  4. Resecior

    [ZAMKNIĘTY]Problem Z ECOO E04 2G RAM

    Witam mam problem z telefonem. Może ktoś na forum będzie umiał mi pomóc. Telefon działał sprawnie aż do momentu kiedy bateria rozładowała mi sie do 0 i telefon się wyłączył, po przyjściu do domu podłączyłem telefon i potem go uruchomiłem wszystko było super do momentu jak ukazał mi sie pulpit. Zaczeło się, telefon się zawiesił i po 1 min się resetuje i tak wkoło. Film Czy da sięcoś z tym zrobić ROM wgrałem ze strony producenta i nic to nie dało cały czas to samo sie dzieje.
x