Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'flaszu' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam wszystkich fachowców i proszę o pomoc - obawiam się że udało mi się uwalić defkę Po kolei: Nie mogłem wrzucić ROMu przez RSD. Program widzi telefon, ale przy naciśnięciu START pojawiało się w oknie statusu: "Failed flashing process. Unable to retrieve initialization values from INI file. (0x7029); phone connected." Ręce opadają. Zaczęło się od wgrania CM7-RC1 i wszystko było fajnie dopóki nie musiałem zrestartować fona. Po restarcie tylko czerwone logo się pojawiało i nic dalej. Próbowałem wszystkiego przez recovery i nic. Sterowniki w systemie też już różne były. AKTUALNIE: Ściągnąłem RSD 5.3.1 i fleszowanie się udało - doszło do 100%. Niestety telefon nie daje się włączyć - zero reakcji. Po podpięciu do kompa świeci się biała dioda i koniec na tym. Czy ktoś ma pomysł jak z tego wybrnąć ?? :facepalm1: PozdrawiAM
x