Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'i9001 galaxy s plus' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Witam. Mam problem z gniazdem USB w Samsungu Galaxy S i9001, a mianowicie nie wykrywa telefon ładowarki i kabla USB. Telefon sam włącza tryb ładowania(mimo że jest odłączony od ładowarki) oraz gdy jest włączony co chwilę pokazuje na sekundę tryb ładowania po czym znika ten tryb, i tak w kółko. Styki oraz wejście USB zostało wyczyszczone i nic to nie pomogło, wgrałem także stockowy soft i też bez zmian. Moje pytanie jest co można by zrobić, jakie elementy musiałbym wymienić by znów gniazdo działało poprawnie i co oprócz tego typu złącza należało by wymienić: ZŁĄCZE ŁADOWANIA SAMSUNG i9000 GALAXY S - Części do telefonów. Hurtownia GSM emobilen.pl Pozdrawiam.
  2. Cześć wszystkim, 2 dni temu telefon wpadł w swego rodzaju bootloop (w momencie gdy pojawiał się pulpit resetował się i tak w kółko). Pomogło wyjęcie karty SIM. Tylko na 1 dzień. Dalej jest to samo, tyle że już z wyjętą kartą SIM. Próbowałem Recovery mode, wipe'owania kilkukrotnego, odinem wgralem oryginalny niebrandowany, brandowany soft, wgrałem też modyfikowany ROM, nie zapominając o wipe'owaniu i w dalszym ciągu jest to samo. Telefon resetuje się w momencie pojawienia się pulpitu (po 2,3 sekundach). Identycznie się zachowuje mimo wszelkich różnych konfiguracji. Wspomnę jeszcze, że 2 dni temu gdy pojawiła się usterka, telefon nigdy nie był wcześniej w żaden sposób modyfikowany, nie instalowałem też żadnych dziwnych programów dodatków, zwykły android od nowości 2.3.6 brand orange. Pierwszy raz na forum, będę wdzięczny za wyrozumiałość i pomoc. pzdr. ps. dodam, że wszystkie operacje zmiany romu, kończyły się powodzeniem, co zdążyłem zauważyć po innym logo galaxy, czy pulpicie (przez 2 sekundy widać) od androida 4 - bo to był ostatni rom jaki wrzuciłem. mimo to za każdym razem tel zachowuje się identycznie.
  3. Cześć, to jest mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich, w moim androidzie po zainstalowaniu nowego romu pojawiła się dziwna sytuacja, zainstalowałem kilka aplikacji i dostałem powiadomienie o tym ze konczy mi sie pamięć, pokazuje mi że mam 1,3 GB całkowitej zajęte koło 344 a wolne 156, co się stało z resztą tej pamięci? jak mogę ją wyczyścić? załączam zrzut ekranu, z góry dzięki za pomoc
  4. Witam ! Posiadam telefon Samsung Galaxy S Plus (i9001) i od pewnego czasu zauważyłem dosyć dziwne objawy, a mianowicie : - samoczynnie się wybudza - ekran jest wygaszony i co jakiś nieokreślony czas ekran samoczynnie się włącza na ekran blokady, żeby zaraz znowu się wyłączyć, - aplikacje samodzielnie się zamykają (tak jakby naciśnięto guzik home), - gdy jestem na innym ekranie niż główny to potrafi "cofnąć" mnie na ekran główny, - już mniej związane z powyższymi ale dźwięki potrafią same się włączhyć z trybu wyciszonego. Ogólny wniosek z tych objawów jest taki jakby guzik HOME miał jakiś defekt i automatycznie się "przyciskał" lub jest to wina oprogramowania, ponieważ zaczęło się to dziać mniej więcej przy przechodzeniu przez kolejne wersje softu CM10 by Ivendor. Aktualnie mam release 2.5 i kernel Nexus. Spróbuje może, któregoś dnia wgrać stock rom i zobacze czy przejdzie, ale najpierw wolę się dowiedzieć czy ktoś miał podobny problem i ewentualnie jak go rozwiązał ? Pozdrawiam, Paweł
x