Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'i9250' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Witam. Rzadko kiedy piszę na forum z powodu jakiegokolwiek problemu, ale z racji tego iż Nexus nie posiada karty sd zew, to jestem zmuszony korzystać z kabla usb. Niestety co chwila mam ten sam natarczywy problem, a mianowicie po podłączeniu kabla z tel do pc, jest totalny brak reakcji, nie pojawia się komunikat na nexusie ani na pc, nawet pc nie wydaje dźwięku, że został podłączony sprzęt, po ponownym uruchomieniu telefonu, problem znika, ale tylko do 3-go razu kiedy podpinam kablem znowu to samo... Nie będę przecież ciągle uruchamiał ponownie fona. ROM to XenonHD a kernel franco 344. Na innym romie chyba podobny efekt z tego co pamiętam. Proszę o rady.
  2. Witam, Tydzień temu zakupiłem swojego nexusa i wykonałem aktualizacje OTA do 4.1.1. Po kilku dniach zauważyłem dziwny problem. Mianowicie po dwóch, trzech dniach normalnego funkcjonowania telefon potrafi zawiesić się przy połączeniu telefonicznym. Po wybraniu numeru i wciśnięciu słuchawki zamiast ekranu połączenia (zdjęcia i przełączników) ekran wygasza się i zostają same przyciski, a połączenia nie da się przerwać. Po kilku sekundach takiego stanu telefon resetuje się. Przywracałem już ustawienia fabryczne, ale niestety w niczym to nie pomogło i dziś po 2 dniach od pierwszej zwiechy problem się powtórzył. Jedyne co wydaje się rozwiązuje problem na jakiś czas to wyłączenie i włączenie telefonu. Czy ktoś z posiadaczy miał podobne problemy? Czy przyczyną może być to, że zazwyczaj nie wyłączam telefonu? Wcześniej miałem już telefon z androidem 2.3.4 i nigdy nie miałem tego typu problemów nawet na custom romach. Druga sprawa to dioda powiadomień, która działa tak jak chce. Raz włącza się gdy przyjdzie jakiś email, bądź sms a innym razem żadnej reakcji, no ale z tego co czytałem to jest to przypadłość stockowego romu 4.1.1
  3. Witam. Jak już pisałem wcześniej, Opera nie obsługuje mi flasha. Niby bannery reklamowe działają, ale kiedy chcę oglądnąć film, lub włączyć grę na np. JoeMonster.org nic mi nie wyświetla, pozostaje puste pole. W Nexusie mam ICS 4.0.1. Macie jakieś rady? Szukałem, ale nigdzie nic nie znalazłem. Pozdrawiam.
x