Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'komorkowe' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 5 wyników

  1. Witam , zauważyłem po ostatniej aktualizacji mam dziwną przypadłość w mojej S7 , mianowicie internet mam włączony cały czas (dane komórkowe plus wifi ) i zawsze kiedy go blokowałem a następnie za chwilę odblokowywalem , dane komórkowe miałem aktywne . Teraz mam taką sytuację że gdy telefon odblokuje mam zasięg itp ale nie mam przez pierwsze 30sek internetu ( zachowuje się tak jakby szukał sieci ) . Wygląda mi to na jakieś oszczędzanie baterii ale nic nie mam włączone , tryb ustawiony zoptymalizowany od początku nic nie zmieniane . Dodam że zawsze wcześniej miałem internet w pracy w tych miejscach , zresztą teraz też mam tylko muszę chwilę czekać aż telefon go zlapie. Czy wy również macie może coś takiego ?
  2. Witam. Mam problem z transmisją danych komórkowych. Kiedyś myślałem, że problem dotyczy tylko jednej konkretnej strony, jednak okazało się, że problem powstaje na przy wchodzeniu na różne strony. Używam na co dzień chrome, na aplikacji do przeglądanie Internetu od Samsunga również jest tak samo. Przykładowo wpisuję szukaną frazę w Google i strona nie chce się załadować do końca. W chrome jest pokazany ten niebieski paseczek podczas ładowania stron, ale nigdy nie dochodzi on do końca i strona nigdy się nie załaduje. Z kolei gdy Google wyszuka frazę i chcę kliknąć na jakąś stronę to również potrafi wystąpić ten sam problem. Są to różne strony, nie powiązane np. z tą samą domeną takie jak np. wp, onet. Pomaga jedynie restart telefonu i wówczas wszystko działa. Dzieje się to tylko i wyłącznie na pakiecie danych, przy wifi nie ma tego problemu
  3. Cześć, używam telefonu jako router, lecz w celu oszczędności baterii, gdy nie korzystam z internetu, wyłączam dane komórkowe oraz udostępnianie internetu. Czy istnieje skrypt/program, który zadziała następująco?: - uruchomi się za pomocą ikonki - włączy transmisję danych komórkowych - włączy punkt dostępu - wróci do pulpitu - po ponownym uruchomieniu wyłączy wszystko. Z góry dzięki za pomoc!
  4. Witam, mam problem z uruchomieniem transmisji danych w swoim telefonie. Tel. jest z brandem sieci Verizon, lecz ma zdjętego simlocka. Czy jest możliwość konfiguracji sieci? (orange)
  5. Hi. W moim Magicu ma miejsce dziwna sytuacja. Przy włączonych kilku widgetach i procesach systemowych wykorzystanie pamieci wynosi 89 % , a procka tylko 7 %. Czy to normalne ? Mam jeszcze jedno pytanie , mianowicie czy na Magica isnieje widget sterujacy sieciami komorkowymi taki sam jak w Hero. Z gory thx za pomoc. Pozdro. :cwaniak: