Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'lenovo a850+' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Po wgraniu nowego romu karty sim są wykrywane poprawnie, lecz sieci są niedostępne. Gdy wgrałem backup poprzedniego romu na którym wszystko działało, sieci nadal były niedostępne. Po wgraniu stock romu od producenta przez SP Flash Tool dalej to samo. Numery IMEI telefonu nie zostały utracone. Podmieniałem pliki modem.img domyślając się że może nowy rom w trakcie instalacji podmienił dotychczasowy. Te zabiegi również nie pomogły. Macie jakieś pomysły gdzie może leżeć przyczyna?
  2. Szukałem ale nie znalazłem podobnego tematu. Nie można zainstalować aplikacji youtube ani ze sklepu play, ani także jako pobranej wcześniej apk. Macie jakieś pomysły? tak żeby nie wgrywać żadnego innego ROMu, tylko po prostu żeby to youtube działało na moim Lenovo a850+ na oryginalnym ROMie 4.2. ---------- Post dołączono o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- dobra naprawiłem, a więc można to naprawić bez wgrywania innego romu. Robimy tak: pobieramy z google play aplikacje root explorer > instalujemy ją. Uruchamiamy ją. W wyszukiwarce tej aplikacji wpisujemy "youtube". Program znajdzie nam jakieś badziewne pliki oraz kilka folderów (u mnie znalazł 2 foldery). Teraz usuwamy JEDYNIE foldery które znalazł, nic więcej. I tyle teraz możemy instalować aplikację youtube prosto z google play
x