Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'lg e400' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam.Mój problem wygląda następująco, wgrałem do mojego lg e400 cyanogena 15, działał super....2 dni. Padła bateria wiec podłaczyłem do ładowania i tu zaczeły sie cyrki. W czasie włączenia telefonu pokazuje sie ikona ładowania bateri, po chwili rozświetla sie cały ekran i telefon sie wyłącza po czym uruchamia ponownie i staje na logu lg, nie da się włączyć botloadera z którego wcześniej normalnie wgrywałem soft, po wcisnieciu klawiszy power-vol + i menu pokazuje sie na sekunde napis teamwin i nastepuje reset
  2. Witam, Mam LG E400 od czerwca i niestety coś z nim jest nie tak. Gdy uruchomie mobilny hotspot, normalnie na laptopie pokazuje mi moją sieć. Mogę się do niej podłączyć i w ogóle, ale po podłączeniu internetu w laptopie i tak nie mam, bo mój telefon tak jakby nie chce tego neta do laptopa wysyłać. Ktoś miał taki problem wcześniej? jestem na statku i kupuje co jakiś czas karty internetowe i niestety nie mogę ze swojego telefonu tego internetu do laptopa przezucic? Pozdrawiam, Dodam, że czytałem Tutorial jak to uruchomić i robię wszystko krok po kroku tak jak było napisane. Przesył danych też mam włączony. Jeśli w złym miejscu temat to proszę o przeniesienie (nie wiem o co chodzi z tym prefiksem)
x