Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'odblokowanie telefonu' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam. Wchodząc w ustawienia>system>Bezpieczeństwo nie mogę ustawić Smart Lock'a. Wogóle nie wchodzi do ustawień, tak jak by funkcja nie była aktywna. Dodam, że opcja Smart Lock jest włączona (zaufani agenci). Jakieś propozycje co może być przyczyną zaistniałej sytuacji? Pozdrawiam
  2. Witam. W mojej X10min pro, po wykonaniu aktualizacji automatycznych kilku programów kilka dni temu zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Nie jestem w stanie praktycznie odblokować telefonu, od momentu, gdy tylko ekran zgaśnie po raz pierwszy/zablokuję klawiaturę. Widzę, a raczej czuję, że telefon reaguje na odblokowanie, gdyż czuć wibrację, lecz ekran się nie włącza... Jeden raz na 100 prób naciskania górnego przycisku ekran włącza się, czasami wcale. Po wgraniu softa na nowo problem nie zniknął. W czym może tkwić problem? Próbowałem wyłączać aktualizacje automatyczne, lecz problem nie zniknął. Proszę o pomoc! Pozdrawiam!!! ---------- Post dołączono o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:22 ---------- Dodam jeszcze, że udaje się odblokować przy rozsuniętej klawiaturze. Nie mam pojęcia o co może chodzić...
x