Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'otwieranie' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 7 wyników

  1. Witam, już telefonem spokojnie sobie zmieniamy kanały w tv i w dekoderze. Idąc dalej tym tropem... Mam moduł w aucie do centralnego z możliwością doprogramowania kluczyków. Czy można zaprogramować tel do otwierania auta?
  2. Witam, Chcę otworzyć folder ze zdjęciami przy pomocy konkretnej galerii. Folder wskazuję tak: folderImages = Environment.getExternalStorageDirectory().toString()+"/OSMGuide/Photo/Synchro/"; A folder otwieram tak: Intent intent = new Intent(); intent.setAction(Intent.ACTION_VIEW); intent.setDataAndType(Uri.fromFile(new File(folderImages)), "image/*"); startActivity(intent); break; Jednak dostaję komunikat, że zdjęc nie znaleziono. W folderze są zdjęcia w formacie jpg. Co robię źle?
  3. Witam! Wiem że temat "Dziwny problem - otwieranie plików" już istnieje ale jest zamknięty i niemożna się wypowiadać. Też mam taki sam problem jak opisał aczielony : jak chcę otworzyć jakiś plik z poziomu eksplorera ekran staje się delikatnie ciemniejszy i nic się nie dzieje. Nie ważne czy to jakiś film, muzyka, zdjęcie czy dokument pdf Problem polega na tym że jeżeli mamy w systemie dwa programy które otwierają pliki tego samego typu np mp3 (Winamp i powerAMP) i przy pierwszym odpalenie nie zaznaczymy który program ma otwierać dany typ pliku to przy następnej próbie nie wyskoczy już to okienko z zapytaniem (ekran staje się delikatnie ciemniejszy i nic się nie dziej) jest to pewnie błąd systemu który zostanie naprawiany przy jakimś update. U mnie problem dotyczył wielu plików jpg,mp3 a nawet zakładek i linków html (miałem zainstalowanego FF i Opere) Rozwiązanie to odinstalowanie jednego z programów i zainstalowanego ponownie, następnie gdy system zapyta którym programem otworzyć dany plik, zaznaczamy zawsze otwieraj tym. U mnie pomogło. Proszę o niekasowanie tematu lub połączenie go z przednim.
  4. Dziś zauważyłem dziwny problem, jak chcę otworzyć jakiś plik z poziomu eksplorera ekran staje się delikatnie ciemniejszy i nic się nie dzieje. Nie ważne czy to jakiś film, muzyka, zdjęcie czy dokument pdf Oczywiście z poziomu np odtwarzacza filmy śmigają, podobnie galeria zdjęć
  5. Witam, jak mam otworzyć taki plik? Bo kupiłam bilet do kina, który przesyłają smsem jako fotokod. Ściągnęłam z linka plik na telefon ale przy próbie otwarcia jest napisane że żadna z aplikacji nie może wykonać tej czynności.
  6. Witam, czy takie cos jest mozliwe , chodzi o otworzenie starego programu do liczenia sil obciazen w belkach Przydaloby mi sie to miec w telefonie, wiecie moze czy istnieje taka mozliwosc ?
  7. Witam, Od dluzszego czasu walczylem z wolnym otwieraniem sie kontaktow pod Galaxo 1.6.3. Czasami trwalo to okolo 10-15 sekund co bylo naprawde irytujace. Na szczescie wczoraj udalo mi sie znalezc rozwiazanie na forum drakaz :-) Problem tkwi w zainstalowanej marketowej wersji ADW. Aby wszystk odzialalo OK nalezy uzywac ADW instalowanego z poziomu recovery, z zip'a. Jak ktos chce to ponizej jest link do watku o tym: http://www.drakaz.com/forum/viewtopic.php?id=135 Pozdrawiam,
x