Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'padł' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 10 wyników

  1. Witam, telefon samoistnie zaczął mi się restartować(prawdopodobnie wina płyty - bo już wcześniej mu się to zdarzało ale nie było z tego żadnych problemów) ale wczoraj po którymś z restartów jakimś cudem się uruchomił ale ku mojemu zdziwieniu sam się przywrócił do stanu surowego(samoistny wipe?) i jak to po tych restartach pokazywało że bateria rozładowana(tutaj też były cyrki czasami że niby bateria rozładowana restart i po restarcie ponad połowa..). Podłączyłem go do ładowania ale po 2-3h ładowania próbowałem włączyć telefon i zatrzymuje się na ludziku androida(najpierw jest ten trochę większy jak powinien się ładować, a w momencie gdy powinno wchodzić logo plusa przełącza się na trochę mniejszego i koniec(wygląda jakby nie miało co wczytać czy co.. może mu pliki wyparowały o.O ) To taki krótki opis sytuacji, a teraz główny problem: próbowałem coś z tym zrobić ale próba podłączenia telefonu do komputera kończy się fiaskiem pomimo zainstalowanych sterowników, zarówno na Win 8 jak i Win XP telefonu nie wykrywa więc jakakolwiek próba wgrania CWM nie wypaliła, telefon wciąż pozostaje na stockowym recovery czyli bez żadnej opcji ratunku.. Soft i rom nigdy nie były wgrywane (wszystko było oryginalnie tak jak dostałem go z salonu plusa), przez to że tel się nie włącza też nie zmienie ustawień USB w telefonie. Jedyne co moge zrobić to wejść w tryb FTM ale to nic nie zmienia lub recovery w którym praktycznie nie ma żadnych pożytecznych opcji xd I co z tym fantem zrobić? Ps. nie ten dział ale gdyby była opcja usuwania to bym usunął i dodał w odpowiedni ale trudno.
  2. Witam, jestem nowy i starałem się przed napisanie poszukać podobnego problemu lecz jakoś nie udało mi się znaleźć. Mój problem polega na tym że podczas używania aplikacji link2SD wcisnąłem opcję "uruchom w trybie recovery" Po tym tel. się wyłączył i już nie chce wgl. wstać na żadne kombinację przycisków nie reaguję, przycisk resetu pod klapką też nie skutkuję, komputer go nie wykrywa. Po podłączeniu pod ładowarkę zaświeci się czerwona dioda na sekundę po czym mruga co jakieś 2 min. Po podłączeniu do komputera dioda się świeci przez kilka sekund po czym gaśnie i nic się więcej nie dzieje. Czy jest jakiś sposób aby go jakoś uratować? ---------- Post dołączono o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Jakieś sugestie?
  3. malina2000

    Mk808 nie włącza się

    Witam.Moj problem polega na tym ze MK808 nie wlacza sie.Po podlaczeniu zasilacza niebieska dioda swieci sie i po dwoch sekundach gasnie.Mam pod moj MK808 podlaczony hub i dioda w nim sie swieci.Probowalem rowniez bez huba ale tez sie nie chce wlaczyc.Prosze o pomoc.
  4. Posiadam tablet Acer A501, zaktualizowany jakiś czas temu do ICS. Wczoraj tablet został wygaszony przyciskiem po skończeniu pracy (bateria prawie pełna) i po paru godzinach przy próbie włączenia, zastartował jak by został całkiem wyłączony (np. jak padnie bateria) i po włączeniu pojawiło się logo Acer następnie Android i ... tak już został :-( Hard Reset - nie pomaga (pojawia się komunikat, że czyści dane oraz cache i dalej nic). Po podpięciu do komputera pojawia się, że pojawiło się niezidentyfikowane urządzenie i tyle (mam zainstalowane aktualne sterowniki). Afterota wywala cały czas błąd połączenia USB. Wskazywanie sterowników w WIN7 nic nie daje, pod WINXP jest wykrywany jako ACER MTP, ale Afterota wywala błąd połączenia USB. Ostatecznie ściągnąłem oryginalny ROM ICS do mojego tabletu. Po wgraniu na kartę, zmianie nazwy na update.zip i wystartowaniu aktualizowania ROM'u, z pamięci wewnętrznej lub z USB pojawia się stojący robocik i po chwili robocik leży z czerwonym wykrzyknikiem. Teraz, to już nawet nie przechodzi na napisu android, tylko pozostaje na samym ACER. Czy jest jeszcze jakaś szansa na przywrócenie go do życia. Nigdy nie wgrywałem do niego żadnego obcego ROM'u. Przerobiłem już wszystkie tematy z tego wątku z pierwszych paru stron, łącznie z "Tablet padł.. Miałeś czysty ICS? - Próbujemy go ratować!". Nie jestem w stanie wydobyć CPUID. W trybie APX i Bootloadera jest wykrywany. Ktos ma jakieś pomysły? P.S. Nie jestem dobry w tym żargonie związanym z ROM'ami, więc prosił bym o jasne wskazówki.
  5. Witajcie. Po jednej z aktualizacji w moim tablecie goclever i71 pojawił się problem. Po uruchomieniu wyświetlił się napis "android" który migał, następnie komunikat "system is demaged please try recover from external storage" i na tym kończy się uruchamianie..... No cóż, podjąłem próby przywrócenia systemu z zewnętrznej pamięci jak każe przytoczony komunikat, lecz tablet za nic w świecie nie chce się uruchomić z karty pamięci i ładować nowego ROMu tylko miga ten napis logo android a następnie pojawia się ten komunikat "sysyem is demaged....... etc. " Ładowanie ROMu wykonuje po sformatowaniu karty za pomocą SDFormater, następnie w WinHex klonuje dysk i preparuje kartę do aktualizacji zgodnie ze wskazówkami.... wcześniej to działałó już trochę ROMów w ten sposób do niego wgrywałem więc nie wiem co jest teraz nie tak że nie chce startować z karty.... od początku mam z nim problemy. Proszę o pomoc bo sam nie dam rady, on mnie wykończy...
  6. Witam, zakupiłem ten oto tablet Z9 | DVC moja dziewczyna skasowała etc. folder i tablet nie uruchamia się. Zacina się na srebrnym napisie android i stoi tak... zdążyłem tylko zrobić roota root scryptem tak jak w wątku goclever a 103(niestety bo przez to usunęła to ) Jak mam postawić system odnowa. Proszę o pomoc. Próbowałem przez kartę sd prostszą wersją. Przez 4 partycje co są w wątku a73 nie potrafię . LiveSuita nie mogę jakoś połączyć z tabletem teraz... przez to pewnie, że nie ma on recovery wgranego, wątpię by był w standardzie(tablet miałem w rekach 1 h, ale może ma wgrany). Jak mam postawić system odnowa. Proszę o pomoc. Korzystając z tego http://forum.android.com.pl/f535/tutorial-flashowanie-overmaxa-ov-tb-06-i-dyskusja-na-temat-roma-w-175367/ czy z tego http://forum.android.com.pl/f532/wgrywanie-romu-i-roota-170402/ to live suit kiedy odpalam to urządzenie z (wol-) + power nie widzi mi urządzenia, zaś kiedy włączam tylko powerem i pokazuje się ów napis androida wtedy livesuit'e pokazuje mi, że żadne urządzenie nie potrzebuje update. Czyli jeden wielki fail.... (Próbowałem także przez rest włączać itd.). I kiedy np podłączam kabel usb do tabletu automatycznie się włącza. Ok udało mi się jakoś go postawić. Tablet uruchamia się, ale jest jeden wielki mankament.... Obraz jest przesunięty o 1/3 w prawo. Nic nie daje wejście w ustawienie i wyśrodkowanie. Dodam jeszcze że podczas uruchamiania ekran jest np. zielony na całej długości wiec ekranik działa. Ale już po załadowaniu ustawień ta 1/3 jest tak jakby ciemna, rozmazana. Dotyk na niej działa tylko sam obraz przesunięty... Autoobracanie również nie działa.... Czego może być to przyczyna??
  7. Siema. mam problem z YT'em, pisze w tym dziale, poniewaz w innych nie moglem znalezc konkretniej odpowiedzi... Uzywalem YouTuba codziennie, nigdy nie mialem z nim zadnych problemow, zawsze odtwarzal filmy no to wpisuje dzis rano tytul filmu i wyskakuje error "Nie mozna odtworzyc tego filmu video" :/ z pozostalymi filmami jest tak samo, a jeszcze wczoraj je ogladalem... mial ktos podobny problem?
  8. teddy-boy

    SGS nie chce sie włączyc :(

    KOledzy, pomocy. Przez noc telefon sie rozladowal. Rano podlaczylem ladowarke i jak zawsze wlaczylem telefon. Niestety probuje juz 50 raz i nic. Pojawia sie tylko logo S, telefon wibruje. Najpierw raz, za jakis czas 3 razy i nic. Wyciaganie baterii, uruchamianie na nowo - nic nie przynosi skutku. Ubity na maxa. Nic ostatnio nie instalowalem. Jeszcze o 1 w nocy telefon dziala normalnie jak zawsze, wszystko bylo idealnie. Nie wiem co mam robic by go uruchomic, nie mam kontaktu ze swiatem :/ Dawno temu byl instalowany Froyo metoda przez Kies - wszystko dzialalo IDEALNIE az do dzisiejszego ranka. Jestem wkurzony ze to cacko jest takie chwiejne Co robic? Serwis? Strace wszystkie kontakty, smsy, maile, programy? TRAGEDIA. Pomoze ktos?
  9. jacek00

    Padł mi akcelerometr

    Wczoraj zauważyłem brak akcelerometru. Niestety, ani przywrócenie ustawień fabrycznych, ani nawet powrót na oryginalny ROM nie przyniosły oczekiwanych rezultatów w postaci działania akcelerometru. Wygłąda to na awarie sprzętową. Cóż, będę musiał skorzystać z gwarancji i wysłać telefon do serwisu. Czy ktoś z was ma jakiekolwiek doświadczenia z firmą serwisująca HTC Regenersis? No chyba, że macie jakieś inne pomysły odnośnie niedziałającego akcelerometru? Chociaż wątpie, bo troche poczytałem i widzę, że niektórzy już mieli podobne problemy, niestety.
  10. Witam. Pytałem się kilka razy w temacie one click czy da się zmienić recovery. Nikt mi nie odpowiedział. Zmieniłem system na GyDa. Wszystko było pięknie do puki nie zasrało mi się zmieniać recovery. Zainstalowałem flashrec, ze sposobu one click. Wciskam Backup Recovery Image. Po tym wywaliło jakiś błąd. Nie pamiętam. Wciskam jeszcze raz Backup filed: Image is invalid. Uruchomiłem ponownie kome. Zamiast recovery widzę tylko logo orange. Jedynie to mnie pociesza, że się w ogóle GyD włącza. Mam perfect SPL. Wiecie co z tym począć?
x