Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'piski' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, proszę Was w wsparcie w zdiagnozowaniu przyczyny problemu z brakiem dźwięku z moim S4 mini. Poniżej wyszczególniam objawy: Początkowo głośne piski i trzaski zamiast dźwięku przy odtwarzaniu filmu na youtube - nie działało zmniejszanie głośności. Piski i trzaski ustąpiły tylko po wyłączeniu filmu. Ponowne uruchomienie filmu albo generuje piski albo ciszę - generalnie po czasie występuje już całkowity brak dźwięku. nie ma znaczenia źródło dźwięku (youtube, radio, odtwarzacz itd.) - wszędzie to samo. Piski, trzaski albo cisza podobnie pojawiają się zamiast "dzwonka" połączenia przychodzącego. Dźwięku nie ma również w "słuchawce" w trakcie połączeń. Mikrofon działa ale ja w słuchawce nic nie słyszę. Na słuchawkach dźwięku również brak. Podłączony odbiornik bluetooth dźwięki odtwarza prawidłowo. Wyjęcie baterii, odczekanie i ponowne uruchomienie telefonu na chwilę pomaga, po chwili znowu to samo. Usterka pojawiła się rano, przy pierwszym użyciu telefonu w ciągu dnia, nie towarzyszyło jej zdarzenie pokroju upadku, zalania, bachora czy tym podobnych. Szczególnie, że znam całą historię telefonu - mam go od nowości. Nie bawiłem się w factory reset itp. gdyż mam wrażenie, że to raczej kwestia sprzętowa Generalnie wymiana głośnika przy "słuchawce" oraz głośnika przy gnieździe ładowania to prosta i groszowa sprawa ale obawiam się, że objawy wskazują raczej na uszkodzenie jakiegoś innego układu audio. Co sądzicie, czy to coś na płycie głównej?
x