Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'polepszenie' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Na wstępie chciałem przywitac wszystkich, jestem tutaj nowy ale na pewno będę sie udzielał w miarę często (na ile czas i praca pozwoli). Ale do rzeczy: od dzisiaj jestem posiadaczem ZTE Blade z Play z brandowanym ROMem bez najmniejszej modyfikacji (oczywiście to stan na dzisiaj ) Niestety już w pierwszym dniu napotkałem na dość powazny dla mnie problem: w miejscu gdzie wszystkie inne urządzenia mają stabilne połączenie z routerem (stan:bardzo dobry/doskonały/dobry) ZTE nie może się z nim połączyć, po zresetowaniu Blade'a i wejściu w ustawienia wifi pokazuje, że jest połaczony a siła sygnału jest doskonała, działa Youtube , przegladarka itp. a po około minucie od restartu jest koniec, zrywa połączenie i nie może znów się połączyć. Co może byc przyczyna takiego zachowania? Wyczytałem gdzieś że android nie radzi sobie ze spacją w SSID i zrywa połączenie, tyle że w moim przypadku jej tam nie ma, mam tylko minus "-" czy w tym może tkwić problem? Poza tym ZTE nie znajduje żadnej innej sieci a leżąca tuż obok Nokia E66 wyłapuje jeszcze 4 inne sieci (oczywiście zabezpieczone). Proszę o pomoc bo zamówiłem sobie ten tel głównie z myślą o przeglądaniu neta po wifi a tu taka kaszanka. Z góry dzięki
  2. Witam. Na wstępie powiem, ze tutorial nie jest mój, pochodzi z forum XDA a jego autorem jest Kalpik, screenshoty również są jego. Cała sztuczka polega na tym, że tak ustawimy sobie nas sprzęcik, że zachwyci jakością dźwięku niejednego, wybrednego, fana muzyki. Ustawienia generalnie pasują do ogólno znanej popularnej muzyki, sprawdzają się też dla jakichś lżejszy utworów rockowych, aczkolwiek tutaj już trzeba samemu sobie ustawiać wedle życzenia. Co potrzebujemy? 1. Darmowej aplikacji Equalizer 2. Płatnego odtwarzacza PowerAmp Procedura 1. Zainstalować aplikację Equalizer, po instalacji uruchomić ją, nacisnąć przycisk POWER w prawym górnym rogu aplikacji i włączyć tylko opcję "Equalizer" 2. Nacisnąć opcję Custom z prawego dolnego rogu ekranu i ustawić wszystko jak na screenie poniżej: 3. Otworzyć aplikację PowerAmp, wejść w Equalizer i ustawić wszystko jak na screenach poniżej (włącznie z Bass i Treble): Uwaga!!!: można sobie dobrać własne wartości EQ, w zależności od potrzeb oraz posiadanych słuchawek. Autor testował ustawienia na słuchawkach Nuforce NE6, dla mnie gra jest świetna nawet na stockowych słuchawkach Samsunga, na lepszy jest jeszcze lepie.
  3. Nie wiem czy temat nie nadający się bardziej do działu poszukiwania no ale spróbujmy tutaj. Jakie aplikacje polecacie do poprawy jakości zdjęć które robi Magic ? Próbowałem ze SnapPhoto coś podziałać ale jak na moje oko różnica niewielka