Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'potrzebna pomoc' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Kacper Janusz

    Samsung Galaxy Ace S5830 Boot Loop

    Przepraszam jeżeli wstawiłem temat w złą tematykę bo nie ogarniam tego forum i tych wszystkich forum. Instalowałem na mojego galaxy ace pierwszy raz cm 10.1. Na początku wgrałem roota i zresetowałem telefon. Potem c.w.m i znowu zresetowałem. Potem zrobiłem backup (który chyba się zepsuł bo pisze że plik md5 niewłaściwy? nie ogarniam tych tematów). A potem zabrałem się za instalację systemu... I coś poszło nie tak. Gdy instaluję system i gAppsy, robię factory reset i wipe cache (chyba tak się to pisze) i resetuję telefon, wisi logo Samsunga i po chwili ekran bieleje. Ponowny reset telefonu, pamięci lub ponowna instalacja systemu i gAppsów nie dają nic i telefon nie działa (tylko Clock Work Mod i Download mode) Bardzo proszę o pomoc ponieważ żaden internetowy poradnik (który widziałem) nie pomagał.
  2. Witam wszystkim forumowiczów potrzebuje pomocy z wgraniem Ruu do htc m8 mam odblokowany boootloader ale z s-on i nie moge wgrac ruu wywala mi bład sygnatury 132
  3. Quadrrro

    Brak zasięgu w LG L5

    Witam, mam pewien problem z którym borykam się już od dłuższego czasu. Ogólnie chodzi tu o to, że chciałem zmienić numer z plusa na numer w play. Kupiłem starter wszystko ładnie pięknie, ale gdy ze szkoły dojeżdżam do domu nie mam w ogóle zasięgu, nie mogę pisać/dzwonić, używać kodów. Inne telefony w sieci play mają tu zasięg i to cały. Informacje: LG L5 pierwszej generacji Roaming włączony Karta nowa nie uszkodzona Soft w pełni sprawny Był robiony hard reset Włączany i wyłączany po jakimś czasie tryb samolotu Wybierany operator w opcji "Operatorzy sieci" Czy ktoś mógł by mi pomóc? Był bym bardzo wdzięczny. Problem mnie już lekko mówiąc irytuje i chciał bym coś z tym zrobić, ponieważ po co mi karta w play gdzie sygnał mam tylko w pewnych obszarach. Z góry dziękuje za poświęcony czas i wszelką pomoc, gdyby brakowało informacji, podam je jak najszybciej. Pozdrawiam.
  4. Cześć. Zabity jakieś 2 godziny temu. Pierwszy samodzielnie zabity Android, tak więc nie do śmiechu mi. Opis: od kilku dni nowiutki soft, B132, żadnych śmieci, traktowany po królewsku. Root. Po roocie usunąłem plik z softem B132 z pamięci wewnętrznej. Za sugestią kogoś z forum położyłem też ROM Toolbox Pro. Zmiana czcionki poszła bez problemu - efekt elegancki i łatwo uzyskany. Zachęcony tym przeszedłem do części, gdzie można było podmienić grafikę tego, co chyba nazywa się szufladą - tego, co się rozwija, gdy przeciągnę po pulpicie palcem od góry do dołu. Poinstalowało się kilkanaście sekund, potem przez kilkanaście nic nie robiło, aż zaczęły pojawiać się komunikaty o tym, że "niestety ta aplikacja została zamknięta". Do kliknięcia było tylko OK. Padały różne aplikacje, oceniam, że w końcu 40 albo 50. Gdy wyświetliło, że Android został zamknięty, mogłem już tylko klikać OK, aby natychmiast zobaczyć ten sam komunikat. 5 sekund trzymania przycisku uruchamiającego smartfon zrestartowało urządzenie, po tym fakcie zagrała melodyjka startowa, było logo Huawei, potem Orange (telefon w tej sieci) i na Orange się kończy. Logo świeci tak długo, aż smartfon się rozładuje. 3-4 restarty niczego nie zmieniły. Bardzo proszę o jakiekolwiek, a najlepiej dobre i przydatne sugestie tego, co mogę zrobić, aby to podnieść. A jeśli któryś z opisywanych tu problemów jest analogiczny do mojego (ja nie znalazłem podobieństw), to wskażcie, proszę.
x