Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'przerywa' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 16 wyników

  1. Od kilku tygodni mam problem z Galaxy A5 2016. Polega on na tym, że telefon rozłącza, przerywa połączenia telefoniczne, bądź też słychać w pewnym momencie ciszę albo szum. Następuje to w przypadku połączeń przychodzących, jak i wychodzących. Pojawia się losowo, przeważnie po kilkudziesięciu sekundach po połączeniu. Przy ponownej próbie rozmawiam około 2 minuty i czasami pojawia się cisza, nie słyszę i nie słychać mnie. Sporadycznie kończy się to głośnym szumem. Telefon z Orange, Android 6.0.1. Testowałem telefon na nowej, innej karcie SIM, jest tak samo. Czy ktoś miał taki problem? Nie wiem czy to uszkodzenie mechaniczne czy wynikające z oprogramowania czy też aplikacji. Dziękuję za podpowiedzi!
  2. EDIT do usunięcia, nie widziałem, że przeniesiono Przepraszam
  3. Witam, mam G900F i mam problem - nie działa mi ładowanie tzn. po podłączeniu do zasilania co sekundę pojawia się na chwilkę informacja o ładowaniu i za chwile znika. Program samsunga pokazuje że ładuje go 1.8A w tym czasie, po czym tak jakby przestaje ładować i tak co sekundę. Gniazdo na pewno sprawne, podłączałem pendrive czy myszkę przez OTG, ruszałem wtyczką w gnieździe i nie rozłączało. Dodatkowo nie działa przycisk wstecz, czasem zdarzy się że raz na jakiś czas załapie podświetlenie. Czujnik zalania czerwony, czy wymiana płytki z gniazdem załatwiła by sprawę? Próba wgrywania 4 plikowca nie załatwiła sprawy, dalej nie ładuje itp.
  4. Witam, Jako, że jest to mój pierwszy post, na wstępie chciałem powitać serdecznie całą społeczność forum. Zamówiłem przedpremierowo Galaxy S7 w angielskiej sieci Three. Ogólnie nie sprawiał mi problemów, powiedziałbym nawet, że byłem bardzo zadowolony, aż do tego tygodnia. Pierwszy problem zaistniał przy podłączeniu głośnika KitSound PocketBoom przez bluetooth - dźwięk jest, lekko mówiąc, mocno przerywany, tj. w częstotliwości kilku razy na sekundę. Poprzednio posiadałem Galaxy S5 i nie było żadnych problemów we współpracy między nimi. Dziś kupiłem radio samochodowe JVC KD-X220, które to chciałem połączyć z S7 za pośrednictwem kabla USB... Po kilku próbach z różnymi kablami, odtwarzaczami na androida, czyszczeniem cache systemu, resetowaniem obu urządzeń, udało mi się jedynie osiągnąć apogeum zdenerwowania i postanowiłem zasięgnąć porady tutaj. Objawy są podobne, o ile nie takie same jak z głośnikiem bluetooth - przerywa/przeskakuje/trzeszczy, są to regularne przeskoki, które powodują nie dość, że dziury w utworze, to jeszcze jego zwolnione tempo, jakby ktoś gwałcił przycisk play/pause. Nie jest to jakieś akceptowalne trzeszczenie do zaakceptowania przez nie-audiofila, po prostu nie da się tego słuchać. Dodam, że próbowałem podłączać radio także z LG G2 i wszystko działało jak należy. Z góry dziękuję za próby oraz chęci pomocy. Pozdrawiam.
  5. Hej, kiedyś już♥pisałem o tym (o tutaj, problem z Xperią Z). Otóż jak jadę samochodem, mam telefon sparowany z radiem (Pioneer MVH-360BT) i słucham sobie muzyki, to co kilka minut dźwięk się gubi na ułamek sekundy i wraca. Próbowałem różnych odtwarzaczy (Walkman najnowszy, Poweramp, Player Pro, DobuleTwist) i na każdym jest to samo. Myślałem przez chwilę, że to może przez to, że muzyka jest na karcie SD (64GB, SanDisk, taka ultra szybka). Po przeniesieniu na telefon muzyka wciąż przerywa. Wyłączałem Wi-Fi - to samo, podpinałem ładowanie - to samo. Nie mam już♥pomysłu żadnego... Wróciłem do Androida po roku z iPhonem 5s (tragiczna bateria i iOS8.x jest mało stabilny i zbugowany) i myślałem, że przez kilka nowych modeli Xperii coś z BT się♥poprawiło. Jak widać nie. Oczywiście BT w iPhonie działał idealnie, zero przerw. Popróbuję jeszcze na innych Androidach potestować (mam dostęp np. do Nexusa 5 i SGS4). Ktoś miał podobny problem? Z czego to się może brać? Bug sterownika BT? Procesy w tle i przycinanie się♥telefonu (bez jaj, to przecież flagowe bebechy są, no i to tylko streaming muzyki....)? Kiepski filesystem? System w telefonie to niemodowany 4.4.4 z najnowszymy updejtami. Telefon ma w sumie tydzień czasu... Pomocy!!! Bo nie lubię♥podpinać kabla, by słuchać muzyki po MTP (co swoją♥drogą działa ok), nie po to mam BT!
  6. Witam, zamontowałem dziś w swoim aucie radio Pioneer MVH-360BT, sparowałem z Xperią Z (4.3, soft 10.4.1.B.0.101, bez modów, bez rootów). Wszystko w sumie gra ładnie, ale jest jeden problem: otóż co jakiś czas, co kilka minut, muzyka jest przerywana na ułamek sekundy. Tzn. muzyka gra, ale wygląda to tak, jakby na chwilkę zrywało się połączenie BT z radiem. Ten ułamek sekundy mija i wszystko gra dalej ok. Myślałem, że to może kwestia powiadomień ale nie, to nie to. Czy ktoś się spotkał z takim problemem kiedykolwiek?
  7. Witam, mój problem polega na tym, że gdy podłączam tablet lenovo a3000 do komputera to wyskakuje komunikat, że połączono jako dysk przenośny. Jednak zanim cokolwiek zdążę zrobić rozłącza się i podłącza na nowo. Czy ktoś spotkał się już z czymś takim? Jaka może być tego przyczyna? Pozdrawiam
  8. Sarlet

    Zanikajacy dotyk w grach

    Witam Nie wiem czy mój problem jest typowy czy jest nie typowy ale postaram się go opisać w miarę dokładnie. A wiec tak problem polega na tym ze dotyk ucieka mi w takich grach jak blood and glory , eternity warriors 2 oraz innych podobnych gier do B&G glównie sa to chyba gry od glu chociaz w innych tez sie to dzieje.Dotyk dziala normalnie przez jakies 2 min od zaczecia w B&G a w EW2 niedziala dotyk gdy przejde pierwsza misje i mam wybrac inwentory to musze dusic i dusic i dotyk zaraguje po jais 2 min. Mam telefon sk17i i zmodyfikowany przez allwiner mod tak abym miał duza czesc aplikacji kompatybilnych. Przepraszam a błędy jesli sie pojawily Prosze o pomoc bo to dość iryruje problem chyba występuje tylko w grach od glu ponieważ dungeon chunter dziala bez problemu wild blood zaro problemów z dotykiem troszke laguje ale to chyba da sie jakos naprawic ded zone tez dziala i nie mam problemow Naprawde nikt sie nie spotkal z takim problemem ??
  9. Czy ktoś też tak ma - czy tylko ja jestem wyjątkowy Po podłączeniu HDMI z TV telefon po chwili rozłącza WiFi. Widzi sieć ale nie może się połączyć ponownie - cały czas pobiera IP z routera i rozłącza. Po odłączeniu HDMI wszystko wraca do normy. Nie pomaga restart routera ani telefonu Soft GB 0.62, ROOT, zablokowany BL. Z tego co pamiętam na NEO V miałem tak samo - czyżby to przewód był nie taki ??? chociaż sam przewód łączy wyśmienicie bez żadnych przerwań ani nic takiego. Ktoś coś zaradzi ?
  10. Witam, Mam problem z flashem na moim i9000. Mianowicie gdy oglądam jakiś film (przez WiFi) to po około 8/10 minutach (różnie bywa, czasami dochodzi nawet do 30) obraz stopuje i nie idzie już go włączyć. Na pasku postępu widać, że film został zbuforowany do końca (co jest niemożliwe, żeby wczytać 2h video w 10 minut). Próbowałem reinstalacji flasha, wgrywania starszych wersji, zmiany kernela, androida na oficjalny GB, JB, ICS. Wszędzie to samo. Teraz siedzę na MIUI ICS V4. Nie wiem czy to wina mojego routera czy w czym leży problem. Mam nadzieję, że wyraziłem się zrozumiale i ktoś będzie w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
  11. Witam, mam niebranodowanego galaxy ace, ze sklepu, nawet nie ma miesiąca. Mam problemy z tym telefonem, a mianowicie: telefon traci zasięg w oczach (chyba tak od nowości). Jeżeli go odblokuje ma przypuśćmy wszystkie kreski za kilka sekund nie ma żadnej (ten czerwony trójkącik-tylko alarmowe pokazał mi się dwa razy). Przez kilka chwil nie ma żadnej kreski i potem połowę i nagle znowu wszystkie. tak w kółko. Pisze dużo sms i w tym to nie przeszkadza, ale kiedy do kogoś zadzwonię to co drugą rozmowę albo mnie ktoś nie słyszy, albo ja kogoś, albo coś piszczy- ale to słyszy mój rozmówca. Często dowiaduje się też, że ktoś do mnie dzwonił dopiero kiedy przyjdzie mi sms:nr.... próbował się z Tobą skontaktować x razy.. Na początku podejrzewałem operatora (plus) ale mam w domu 4 telefony z plusa i każdy ma zawsze pełny zasięg, mój poprzedni tel (nokia 6303) na tej samej karcie sim nigdy nie gubił więcej niż jednej kreski zasięgu. Ciągle myślałem, że obędzie się bez oddawania tel na gwarancje, ale chyba nie będzie innej opcji... Miałem nadzieje, że samsung wypuści update androida w terminie, ale oni ciągle zwlekają.. Telefon z oryginalnym softem na gwarancji, sieć plus. Jakieś wskazówki jak naprawić ten problem?
  12. A więc, posiadam x8 i mam router. W x8 mam aplikacje youtube. Z siecią jestem połączony. Oglądam film i nagle sie zatrzymuje, nie buferuje go. A gdy wychodze z youtube do Opery mini internet dziala! Ktoś wie oco chodzi? Powiem, że jak to mi sie dzieje to restartuje polaczenie wifi, i youtube dziala. Ale wątpie, że to wina routera skoro Internet dziala. z Youtube problem mam....
  13. Witam otoz mam mały problem poniewaz przerywa mi połaczenie z Wifi a jakosc sygnału bardzo dobra . Troche jest internet a pozniej tak chocby pakiety sie traciły ;/ co mam robic ?? Jak ustawienia porobic ??
  14. Witam, dostałem maila z załącznikiem wagi 30 mega. Próbuje go ściągnąć, ale podczas ściągania wyskakuje wspomniany przeze mnie "Download error". To samo dzieje się, gdy próbuję ściągnąć z Opery. Tak jakby coś przerywało połączenie wifi. Ale patrzę na znaczek i nie przerywa połączenia. Na karcie pamięci mam 650 mega wolnej pamięci, więc to nie to. Mam blade wifi fix. Używam oryginalnego romu fińskiego. Proszę o pomoc! Aha: gdy próbowałem ściągnąć coś innego dla próby, to też ten sam błąd, więc to nie przez plik, który ściągam. Proszę nie pisać rzeczy w stylu "To ściągnij sobie z komputera." Mnie chodzi o to, żeby po prostu naprawić ten błąd. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
  15. Witam Mam problem z moim Hero (oficjalny 2.1). Problem polega w tym, że kiedy pobieram jakikolwiek plik przez WiFi (nieważne czy przez przeglądarkę, czy np. Dropboxa) pobieranie trwa do pewnego momentu i wtedy po prostu Hero przestaje pobierać wmawiając mi, że plik nie mógł być pobrany... Ciekawe jest to, że czasami działa dobrze i pobierze jednak ten plik a czasami wykrzacza się chwilę po rozpoczęciu pobierania... Nie rozumiem czemu tak się dzieje... Może ma to związek z routerem (Pentagram P 6331-42), nie wiem, nie miałem możliwości pobrania czegokolwiek przez inną sieć WiFi. Z góry dziękuję za pomoc. PS: Szukałem odpowiedzi na to pytanie, ale wszystko co znalazłem to sposób "zmień usypianie WiFi na Never", ale to mam ustawione od momentu update'u do 2.1.
  16. Witam, jakieś porady macie może do czyszczenia trackballa ? Czytałem o ślinie ale nie wiem czy to da radę. Mam problem, że trackball działa, ale w pewnym momencie jak sobie poruszam w grze throttle copter to sam helikopter spada sobie w dół czyli wynika z tego że nie łapie w pewnym momencie. Próbowałem go naciskać i poruszać przyciśnięty ale mało to pomaga. proszę o pomoc w tej sprawie i mam nadzieję że ktoś mi pomoże