Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'przy pełnym zasięgu' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam. Dzisiaj włożyłem do n920c mojego taty kartę z T-mobile i od razu zauważyłem ,że występują problemy z zarejestrowaniem w sieci, wyszukiwanie automatyczne nie jest w stanie znaleźć żadnej sieci komórkowej więc wyszukuję ręcznie i znajduje T-mobile lecz rejestrowanie się nie udaje. Internet również nie działa. Przez chwilę mogłem wykonywać i odbierać połączenia, pojawił się nawet internet (bardzo słaby) ale to było tylko przez moment a teraz nic nie działa. Na moim FE również w T-mobile mam LTE i full zasięg więc to nie problem sieci. Jakieś pomysły? Czy telefon jest uszkodzony? EDIT: Po którymś już restarcie telefon zarejestrował się w sieci, mogę dzwonić i jest internet (H+) ale boje się ,że to tylko na chwilę i zaraz znowu zniknie. Co ustawić lub sprawdzić żeby było ustawione jak trzeba?
x